Την εξαίρεση της Τουλουπάκη από την υπόθεση Novartis ζητά ο Λοβέρδος

Λέει ότι είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που αποδίδονται σε Παπαγγελόπουλο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Αίτηση εξαίρεσης της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, από την υπόθεση της Novartis, κατέθεσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει ότι η κυρία Τουλουπάκη είναι συμμέτοχος στα αδικήματα, που αποδίδονται στον πρήν αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Novartis: Την άρση της ασυλίας του ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος

Λοβέρδος: Στην προανακριτική θα ψάξουμε για παραδικαστικό κύκλωμα

Τα έγγραφα που προσκόμισε ο πρώην υπουργός Υγείας, αφορούν, μεταξύ των άλλων, ανταλλαγή  εγγράφων με την αμερικανίδα εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση της Novartis, σε σχέση με τον αρχικά προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη, που είχε την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου»

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος κοινοποίησε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα την αίτηση εξαίρεσης της κυρίας Τουλουπάκη, προσδίδοντας της και τον χαρακτήρα «αναφοράς», ενώ μαζί κατέθεσε και νέα, άγνωστα, στοιχεία-έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει διαβιβάσει τη δικογραφία της φαρμακοβιομηχανίας στη Βουλή αναφορικά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top