Λοβέρδος: Στην προανακριτική θα ψάξουμε για παραδικαστικό κύκλωμα

«Η κατηγορία για ξέπλυμα “μαύρου” χρήματος έχει αρχειοθετηθεί»

Ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος θέτει ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσον αφορά την προανακριτική επιτροπή κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

«Υπάρχει ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος. Αυτό θα ερευνηθεί, η ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος. Δεν εξετάζει σκάνδαλο Novartis η Προανακριτική. Θα εξετάσει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με κορυφή στην Δικαιοσύνη», είπε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον Σκάι.

Όπως εξήγησε, στράφηκε εναντίον του πρώην υπουργού «από τη στιγμή που δύο εισαγγελείς είπαν με πολύ συγκεκριμένα λόγια τον τρόπο, με τον οποίο παρενέβαινε, και επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε εξετάσει και την κυρία Τσατάνη, με τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς, για άλλο θέμα».

Όσον αφορά την κατηγορία περί ξεπλύματος χρήματος, ο κ. Λοβέρδος είπε πως έχει αρχειοθετηθεί, ενώ κατήγγειλε πως «πέντε πολύ κρίσιμα έγγραφα, που αφορούν τη δική μου περίπτωση, έχουν αποκρυβεί από τους εισαγγελείς, που καταχράστηκαν την εξουσία τους, και δεν ήρθαν ποτέ στη Βουλή».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top