Η φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη που συγκίνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην έκθεση με φωτογραφίες του αξέχαστου φωτογράφου Κυριάκος - Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συγκλονιστική φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη με το προσφυγόπουλο

 Την έκθεση του Γιάννη Μπεχράκη στο  «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής συνεδρίασης της Βουλής.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα στην έκθεση με φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη   

Συρράξεις, προσφυγική κρίση, πόνος και διωγμός: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του είδαν μέσα απο τα μάτια του Γιάννη Μπεχράκη εικόνες που λίγοι τόλμησαν να αποτυπώσουν. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην έκθεση με φωτογραφίες του Γιάννη Μπεχράκη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Συρράξεις στο Αφγανιστάν, την Αφρική, την Τσετσενία. Ο  Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε σε όλο τον χώρο και στάθηκε συγκινημένος μπροστά στη βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτογραφία του Γιάννη Μπεχράκη με το προσφυγόπουλο στην αγκαλιά του διασώστη. 

Ο πρωθυπουργός στην έκθεση με τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Γ. Μπεχράκη  

Η συγκλονιστική έκθεση περιλαμβάνει 70 μοναδικές φωτογραφίες του κορυφαίου μας φωτογράφου ο οποίος πριν φύγει απο τη ζωή στα 59 του χρόνια νικημένος απο τον καρκίνο, άφησε πίσω του μεγάλη πολιτιστική και  ιστορική κληρονομιά.
 Τον πρωθυπουργό ξενάγησαν στην έκθεση ο Θανάσης Σταυράκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Photo World και προϊστάμενος του φωτογραφικού τμήματος του Associated Press στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top