Επιταχύνει η κυβέρνηση για την ανάπτυξη-Μέχρι 10/8 το φορολογικό νομοσχέδιο

Απόδραση στην Τήνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, οι μεταρρυθμίσεις αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τους Θεσμούς στο συνέδριο του Economist ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δες όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η αλλαγή του μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής, η υλοποίηση φιλοεπενδυτικών επιλογών και η ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικνομία αποτελούν βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη και τη δημιουργία πoλλών και καλών θέσεων εργασίας"

ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι ο στόχος είναι να κατατεθεί το φορολογικό νομοσχέδιο μέχρι τις 10 Αυγούστου. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR αποκάλυψε ότι από τη μείωση των φορολογικών συντελεστών θα υπάρξουν και περιπτώσεις στις οποίες η έκπτωση φόρου θα φθάνει και το 60%. 

Κύριο θέμα και το νομοσχέδιο των 120 δόσεων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, οφειλή έως 20.000 ευρώ θα σπάει στα δύο. Ένα μέρος θα παγώνει και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε πολλές δόσεις. Στο τέλος ίσως να υπάρχει και η δυνατότητα διαγραφής του παγωμένου μέρους. Το θέμα αφορά 3,9 εκατομμύρια οφειλέτες. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση για τα θέματα αυτά και για τη γενικότερη οικονομική στρατηγική με τον Κλάους Ρέγκλινγκ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟ9ΥΡΓΟΣ Κ. ΜΥΤΣΟΤΑΚΗΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός αναχώρησε με την οικογένειά του από τη Ραφήνα για την Τήνο για λίγες ώρες, αφού θα επιστρέψει το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε από το Λιμεναρχείο ως το πλοίο της γραμμής το οποίο απέπλευσε στην ώρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top