Στις 9 ακριβώς στο Παιδείας ο Μητσοτάκης – Το μήνυμα που έστειλε

Τον χειροκρότησαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου και έβγαλαν selfies

Στις 9 ακριβώς έφτασε στο υπουργείο Παιδείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας σήμερα το πολιτικό πρόγραμμά του, το οποίο ανέβαλε χθες, καλούμενος να διαχειριστεί τη θεομηνία με τους νεκρούς στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, με αφορμή την απόλυτη ακρίβεια στο ραντεβού του, έστειλε μήνυμα συνέπειας, λέγοντας με νόημα «όταν λέμε 9, εννοούμε 9».

Ο πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεράμεως, η οποία τον περίμενε στην είσοδο μαζί με τους υφυπουργούς Παιδείας αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μητσοτάκης στο BBC: Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησής μου

Ο πρωθυπουργός, εισερχόμενος στο κτίριο, χειροκροτήθηκε από τους εργαζομένους του υπουργείου, ενώ έβγαλε και selfie με κάποιους από αυτούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργειο Παιδείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί όλα τα υπουργεία πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Η πρώτη σύσκεψη ήταν με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ενώ είπε στον Αυγενάκη ότι η συνάντηση μαζί του θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι.

Η νέα κυβέρνηση έβγαλε την «οικογενειακή» φωτογραφία της

Το υπουργείο Παιδείας είναι το πρώτο υπουργείο που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός και αυτό έχει τη δική του, βαρύνουσα, σημασία, καθώς το θέμα της κατάργησης του ασύλου είναι, όπως έχει δεσμευθεί ο κ. Μητσοτάκης, προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

Ο Μητσοτάκης θα παρακολουθεί το έργο των υπουργών με την εφαρμογή «Μαζί»

Εξάλλου, ένα από τα σχόλια, που ακούστηκαν, ήταν πως το πρώτο υπουργείο, που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός είναι αυτό με τους περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους.

Ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα στις 17:00, θα βρεθεί στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ θα επισκεφτεί όλα τα υπουργεία πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, στις 20 με 22 Ιουλίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top