Μητσοτάκης: Αγκαλιές και συγκίνηση με Μαρέβα - παιδιά για τη νίκη

Πώς γιόρτασαν την εκλογική επικράτηση στην Πειραιώς

Συγκινητικές στιγμές  εκτυλίχθηκαν χθες στο βράδυ στο οδό Πειραιώς, αλλά και σήμερα το μεσημέρι κατά την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, με τoν Κυριάκο  Μητσοτάκη να πέφτει στην αγκαλιά της συζύγου του και των τριών παιδιών του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει τα παιδιά του στο προεδρικό μέγαρο 

Ο νέος πρωθυπουργός την Κυριακή το βράδυ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους γονείς του,  τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη.  

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης: «Η δουλειά ξεκινά τώρα»

Χαμόγελα,  αγκαλιές και η συγκίνηση με τη Σοφία, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο.  

«Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην γυναίκα μου Μαρέβα και στα τρία μου παιδιά που μου έδωσαν την δυνατότητα και στέκομαι σήμερα εδώ» τόνισε  το βράδυ των εκλογών ο νέος πρωθυπoυργός, 

   
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι  κρατούσε  απο το χέρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που αναχωρούσαν απο την οδό Πειραιώς για το σπίτι τους. Με μια οικογενειακή φωτογραφία του ευχήθηκε για τη νίκη,  αλλά και τη γιορτή του μέσω Instagram.  

Μητσοτάκης: Η φωτογραφία μετά τη νίκη και η ανάρτηση της Μαρέβας

«Συγχαρητήρια Κυριάκο! Το αξίζεις! Η οικογένεια σου είναι υπερήφανη για εσένα! Χρόνια πολλά! Όλη μου την αγάπη!».

Ο  Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη  ειναι μαζί 26 χρόνια. Μια αγάπη που γεννήθηκε στο Χάρβαρντ  οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας το 1997 και τους χάρισε τρία παιδιά. Η Μαρέβα ειναι ο άνθρωπος που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα  προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια. Ακόμα και το ντύσιμό  του, μια συνήθεια που μάλλον δε θα τη σταματήσει ούτε τώρα που έγινε πρωθυπουργός.  
Δείτε στο video το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπαϊωάννου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top