Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα

Αντισυγκέντρωση στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε ο πρόεδρος της ΝΔ!

Μπροστά σε "αντισυγκέντρωση" του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (από... εκλογικούς του αντιπροσώπους)  βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που προσήλθε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου! Παρότι οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα εναντίον του (προκαλώντας εύλογες απορίες για το πώς επέτρεψε η ΕΛΑΣ να υπάρξει αντισυγκέντρωση) και αρχικά επικράτησε ένταση, ο πρόεδρος της ΝΔ αντέδρασε με ψυχραιμία, όπως και η συνοδεία του  και μπήκε κανονικά στο εκλογικό τμήμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πανό που σήκωσαν τα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έγραφε: "Σας έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας διώξουμε εμείς".     

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον γιο του Κωνσταντίνο, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα δήλωσε:           

«Οι εκλογές είναι μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και στέκομαι με μεγάλο σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία.  Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν την τύχη στα χέρια τους και είμαι βέβαιος ότι  αύριο  ξημερώνει  μια καλύτερη μέρα. Καλή ψήφος σε όλες και όλους».  

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά τους οπαδούς της ΝΔ στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε στο Περιστέρι   

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποχώρησε μέσα σε αποθέωση από εκατοντάδες πολίτες που τον περίμεναν να ψηφίσει έξω από το εκλογικό κέντρο και οι οποίοι του φώναζαν: "Να'τος, Να' τος ο πρωθυπουργός".   

Κάποιοι μάλιστα του ευχήθηκαν και χρόνια πολλά, όπως ακούγεται και στο τέλος της δήλωσής του, καθώς σήμερα είναι η εορταστική του εορτή.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top