Η περιοδεία Μητσοτάκη στη Μακεδονία

Συνάντηση και με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ζέρβα

Με ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την προεκλογική του εκστρατεία.   

Προηγουμένως ο  κ. Μητσοτάκης είχε πραγματοποιήσει σύντομη περιοδεία στην Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα, ξεκινώντας από το Αιγίνιο.

«Αν έχω μια υποχρέωση, εκτός από το να ξαναβάλω τη χώρα σε τροχιά ευημερίας, αυτή είναι να ενώσω τους Έλληνες σε ένα κοινό όραμα, σε ένα κοινό σχέδιο» τόνισε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βέροια και  πρόσθεσε: «Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τα χρόνια της κρίσης. Είναι έτοιμος να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά τις τύχες του τόπου στα χέρια μας».

Στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος απο την  κόρη του Δάφνη  συναντήθηκε με το νέο Δήμαρχο.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών. «Την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε ισχυροί, για να δώσουμε τον αγώνα και για την Μακεδονία. Για την πραγματική, την αυθεντική Μακεδονία. Να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες από μια πολύ κακή συμφωνία την οποία κάποιοι υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ακόμα από τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους «να μην χαραμίσουν την επιλογή τους σε μικρά κόμματα τα οποία εξέφρασαν την οργή μιας προηγούμενης περιόδου». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top