Ρουσόπουλος: Να υπάρξει συμμετοχή στις εκλογές, θέλουμε ισχυρή κυβέρνηση

«Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι τελειώσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ζητάμε ισχυρή αυτοδυναμία και ζητάμε να υπάρξει συμμετοχή στις εκλογές, γιατί αυτή είναι που θα δώσει ισχυρή κυβέρνηση», είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας την Τετάρτη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

O υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών είπε πως «εάν δεν υπάρξει συμμετοχή, αυτά που διακυβεύονται είναι πολύ σημαντικότερα, από ένα σαββατοκύριακο του κόσμου, που θα φύγει. Αν και υπάρχει ένα δίκαιο από πλευράς τους, ότι "μας πήγατε σε εκλογές μέσα στον Ιούλιο"».

Γνωρίστε καλύτερα τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο

Ο κ. Ρουσόπουλος είπε πως η Νέα Δημοκρατία ακόμη και με ισχυρή αυτοδυναμία θα ζητήσει συνεργασία και συναίνεση στα σημαντικά -για τον τόπο- νομοσχέδια, ενώ ως προς τον σχηματισμό κυβέρνησης συνέστησε «να περιμένουμε έως την επόμενη των εκλογών», αν και ξεκαθάρισε πως η εκτίμηση της Πειραιώς είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αυτοδυναμία.

Ο υποψήφιος βουλευτής είπε πως η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί πως η κοινωνία ζητά θετικό λόγο και προσδοκία και πως επιμένει στην αρνητική διαφήμιση, τη διαρκή κατηγορία και την προσπάθεια να δημιουργήσει ασάφεια γύρω από τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι πολίτες στις ευρωεκλογές έστειλαν το μήνυμα ότι τελειώσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέμε, όμως, ότι οι κάλπες την Κυριακή είναι άδειες και πρέπει να ξαναγεμίσουν με τα ψηφοδέλτια του κόσμου», σημείωσε.

Ρουσόπουλος: Ισχυρή κυβέρνηση μετά τις 7 Ιουλίου ή μπαίνουμε σε περιπέτειες

Τέλος, ο κ. Ρουσόπουλος υπογράμμισε πως μία από τις παρακαταθήκες του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κυβέρνηση είναι «η πρόσφατη αναφορά του κεντρικού τραπεζίτη ότι οι προεκλογικές παροχές, που ήταν άκριτες και αλόγιστες, με σκοπό να δημιουργήσει κλίμα στις ευρωεκλογές -κάτι που δεν πέτυχε-, θέτουν εκτός στόχου το πλεόνασμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top