Ναρκοπέδιο στον Έβρο προτείνει ο Βελόπουλος για το μεταναστευτικό!

Reuters: «Συνδυάζει ψευδοεπιστήμη, θεωρίες συνωμοσίας και εθνικισμό»

Ναρκοπέδιο στον Έβρο προτείνει ο Κυριάκος Βελόπουλος για το μεταναστευτικό! Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές.

To πρακτορείο Reuters τον παρουσιάζει ως  τον υποψήφιο που συνδυάζει ψευδοεπιστήμη, θεωρίες συνωμοσίας και εθνικισμό. O επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης δεν τους απογοήτευσε. Ήταν όσο εμπρηστικός περίμεναν.

Νέο κύμα αντιδράσεων κατά Βελόπουλου για τις «Επιστολές του Ιησού»

Ο Βελόπουλος απαντά στους ιεράρχες για τις επιστολές του Χριστού

«Πρώτον, θα έκανα τείχος στον Έβρο και ναρκοπέδια στον Έβρο. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Ευρώπη. Θα προστατεύσω τα σύνορά μου για έναν και μόνο λόγο. Γιατι εγώ κινδυνεύω απο την Τουρκία» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. 

Άνθρωποι που έχουν δει προσφυγόπουλα να πνίγονται ανατρίχιασαν απο την ακροδεξιά ατζέντα του Βελόπουλου. Ο πρόεδρος των Εθελοντών Συνόρων Χαράλαμπος Κανάκης, σχολίασε: «Ψυχική αλαζονεία. Πρώτα η ανθρώπινη ζωή και μετά όλα τα άλλα. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη ζωή του και την αξιοπρέπειά του».  

Η Mαρία Καλαγιά, υποψήφια βουλευτής ης ΝΔ  Α΄ Πειραιά και Νήσων και  μέλος  ΔΣ στους   "ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", σχολίασε : «Τέτοιες δηλώσεις ρίχνουν νερό στο μύλο της μισαλλοδοξίας. Υπάρχουν σύγχρονα μέσα για φύλαξη των συνόρων μας» . 

Ο κ. Βελόπουλος προσπαθώντας να προσελκύσει απογοητευμένους χρυσαυγίτες,  προτείνει  και επαναφορά της θανατικής ποινής: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο έμπορος, ο πραγματικός ο δουλέμπορος, ο παιδόφιλος,  να έχουν μια τιμωρία: Τον  θάνατο».  

Ψαρεύοντας ψήφους στην δεξαμενή των ευρωσκεπτικιστών,  δεν παρέλειψε να επιτεθεί στη Γερμανία, επισημαίνοντας:  «Εγώ είμαι η Ευρώπη» .

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, στο επίκεντρο μπήκαν και οι τηλεπωλήσεις του κύριου Βελόπουλου.  To πρακτορείο τον χαρακτήρισε έναν παρουσιαστή μερικής απασχόλησης που διαφημίζει φυτικά συμπληρώματα και κρέμες που υπόσχονται να θεραπεύσουν τα πάντα, από ρευματοειδή αρθρίτιδα μέχρι κατάθλιψη, Αλτσχάιμερ και τη φαλάκρα. Πού να ήξεραν και για τις επιστολές του Ιησού… 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top