Ο Βελόπουλος απαντά στους ιεράρχες για τις επιστολές του Χριστού

Τον κατηγορούν για «Χριστεμπορία»

Επίθεση εναντίον της Εκκλησίας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας, την ώρα που η ιεραρχία τον πυροβολεί κατά ριπάς, για τις λεγόμενες  χειρόγραφες επιστολές του Χριστού.

«Ναι, υπάρχουν τα χειρόγραφα. Δεν μπορούν βάσει αυτής της ιστορίας, της ψευδεπίγραφης, να αμαυρώσουν την πορεία των Ελλήνων. Και βγήκαν δυο ιερωμένοι  και στηλίτευσαν εμάς», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Βελόπουλος: «Το δίλημμα δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ»

Οι Ιεράρχες  δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια  αλλά απάντησαν κατηγορώντας τον για «Χριστεμπορία».

Με βαρείς χαρακτηρισμούς ο  Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης ότι πατάει πάνω στο θρησκευτικό συναίσθημα.

«Υπάρχει μια Χριστεμπορία, που εξυπηρετεί και πολιτικές καταστάσεις  και εμπορικές καταστάσεις. Δεν ξέρω αν έχει την πρόθεση να εξαπατήσει τους πολίτες, θεωρώ ότι εκμεταλλεύεται την θρησκευτικότητά τους», είπε στον Σκάι.

Βελόπουλος: Τείχος 6 μέτρων στον Έβρο και θανατική ποινή στους παιδεραστές

Λάβρος κατά των πολιτικών που επιχειρούν να «κομματικοποιήσουν την Ορθοδοξία» ήταν και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

«Είναι προσωποπαγή κόμματα που επιδιώκουν την αυτοπροβολή των ιδρυτών τους, που εμφανίζονται ως δήθεν “μεσσίες”, με αλλοπρόσαλλες θέσεις χωρίς ουσιώδες αντίκρισμα στην πραγματικότητα, τα οποία σαν διάττοντες αστέρες διαγράφουν έναν μικρό κύκλο και εξαφανίζονται στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας», είπε ο κ. Σεραφείμ.

Η εκπομπή τηλεπωλήσεων του Κυριάκου Βελόπουλου κέντρισε το ενδιαφέρον των ξένων μέσων Ενημέρωσης. 

Το Reuters, με τίτλο «Απίθανοι υποψήφιοι καλοπιάνουν τους ψηφοφόρους με δουλειές και θεραπευτικά θαύματα», παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ  στα άδυτα της Ελληνικής λύσης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top