Βελόπουλος: Τείχος 6 μέτρων στον Έβρο και θανατική ποινή στους παιδεραστές

«Παράσημο για εμένα, εάν καταφέρω να αφανίσω τους ναζί από την Ελλάδα»

Υπέρ της θανατικής ποινής στους παιδεραστές τάσσεται ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έκανε την έκπληξη των ευρωεκλογών, παίρνοντας ποσοστό 4,19% με την Ελληνική Λύση.

Ο κ. Βελόπουλος είπε στην ΕΡΤ πως θα ήθελε να γίνει δημοψήφισμα για την εφαρμογή της θανατικής ποινής σε παιδόφιλους και εμπόρους ναρκωτικών, «ώστε να αποφασίσει ο λαός».

Όπως είπε, εξάλλου, μιλώντας στον Σκάι, συντάσσεται με την αντίληψη Όρμπαν στην Ευρώπη: «Πρέπει να στεγανοποιηθεί. Να μείνει χριστιανική η Ευρώπη και όχι να μουσουλμανοποιηθεί. Δε θέλω αυτούς που κάνουν κλειτοριδεκτομή στα εξάχρονα παιδάκια».

«Πρέπει να στεγανοποιήσει τις εισροές, Να στήσουμε στο Δέλτα του Έβρου ένα τείχος 6 μέτρα και να βάλουμε και ναρκοπέδιο, για τους Τούρκους, που κάθε μέρα προκαλούν», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Απαντώντας σε σχόλιο ότι κάποια εξ αυτών ακούγονται να βρίσκονται κοντά σε θέσεις της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βελόπουλος απάντησε: «Αν εγώ πετύχω να αφανίσω τους ναζί από την Ελλάδα, θα είναι παράσημο για εμένα. Δεν πρέπει να υπάρχουν ναζιστές στην Ελλάδα».

Παραιτείται από ευρωβουλευτής

Ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής, είπε πως θα παραιτηθεί καθώς η Ελληνική Λύση θα κατέβει και στις εθνικές εκλογές.

Το οποίο σημαίνει πως τη θέση του θα λάβει ο αμέσως επόμενος σε σταυρούς, Εμμανουήλ Φράγκος, ο οποίος συγκέντρωσε 17.000 ψήφους.

Όσον αφορά το αν και με ποιους θα κάνει συνεργασίες, εάν το κόμμα του μπει στη Βουλή, ο κ. Βελόπουλος αναρωτήθηκε «να συνεργαστώ με ποιον; Παραδείγματος χάριν, η Νέα Δημοκρατία στο πρόγραμμά της, για τους λαθροεισβολείς έχει μόνο τρεις γραμμές, ούτε ένα μέτρο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top