Νέο κύμα αντιδράσεων κατά Βελόπουλου για τις «Επιστολές του Ιησού»

Στην αντεπίθεση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης: Βλέπει «δάκτυλο» της ΝΔ

Συνεχίζεται ο πόλεμος ιεραρχών - Βελόπουλου για τις επιστολές του Ιησού που πουλούσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης το 2014. Ο ένας μετά τον άλλον οι Μητροπολίτες τον αδειάζουν, ενώ εκείνος μιλά για «δάκτυλο της Νέας Δημοκρατίας». 

Αιχμές από τον Επίσκοπο Νικηφόρο για τον Βελόπουλο

Σε απόσπασμα εκπομπής τηλεπωλήσεων, τον Μάρτιο του 2014, φαίνεται να υποστηρίζει ο κ. Βελόπουλος:  «Μέσα έχει επιστολές του ίδιου του Ιησού. Επιστολές δικές του, δεν θα το πιστεύετε, επιστολές που έγραψε ο ίδιος και τις έχω μόνο εγώ».  

Τις "επιστολές" του Ιησού Χριστού που ο Κυριάκος Βελόπουλος  πουλούσε το 2014, τις βρήκε μπροστά του το 2019.Και μάλιστα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές… 

Οι ιεράρχες ό ένας μετά τον άλλον καταφέρνονται εναντίον του. Και ο πόλεμος αρχίζει..«Είναι πολύ λυπηρό ότι κάποιοι εμπορεύονται τέτοια και εκμεταλλεύονται την θρησκευτικότητα του κόσμου. Που επενδύουν για να κερδίσουν με ψεύτικα κείμενα» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόοτομος.  

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ο  Κυριάκος Βελόπουλος απαντά με ένα βίντεο που δείχνει τον Χρυσόστομο Μεσσηνίας  να ευχαριστεί στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και καταγγέλλει μέσω twitter πολιτική σκευωρία.

 

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

Για να στηρίξει την ύπαρξη των επιστολών παραπέμπει στην Μονή Διονυσίου  στο  Άγιο Όρος. Ο ηγούμενος Πέτρος τον διαψεύδει:  «Αυτός που τα χρησιμοποιεί αυτά κάποιο άλλο σκοπό έχει. Και μάλιστα ένας που μπορεί να είναι και πολιτικός δεν μπορεί να το λέει αυτό το πράγμα. Είναι αμαρτία αυτό το πράγμα να λέγεται».   

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε αρχίσει απο την περίοδο των ευρωεκλογών να αναιρεί ότι είναι επιστολές του Ιησού.  «Αυτό που είπα εγώ είναι ότι είναι χειρόγραφα, όχι ότι τα έχει γράψει ο ίδιος» είχε δηλώσει στην εκπομπή Leaders του starx.gr:   

Λίγο αργότερα έκανε λόγο για λεκτικό λάθος.  «Εσύ λεκτικά λάθη δεν έχεις κάνει ποτέ στην ζωή σου;» αναρωτήθηκε o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στον Σκάι. 

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 

Ακόμη  και ο συγγραφέας του βιβλίου με τις επιστολές που πουλούσε ο κύριος Βελόπουλος πήρε  αποστάσεις. «Όταν μιλάς πολύ ώρα μπροστά από τη κάμερα μπορείς να κάνεις λάθος. Χωρίς να το θέλει ο άνθρωπος αδίκησε τον εαυτό του» δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης.   

Ο κ.  Βελόπουλος δήλωσε ότι θα απαντήσει για όλα στην κεντρική του εκδήλωση. Και  θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον… 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top