Τσίπρας από την Κρήτη: Η εκλογική ανατροπή είναι βέβαιη

«Ο λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία λέξη»

«Ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του για  εκλογική ανατροπή. 

«Έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Την τελική ευθεία. Δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους. Η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας φέρει στην κάλπη άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο» ανέφερε ο πρωθυπουργός. 

Μιλώντας στην πλατεία Ελευθερίας ο κ. Τσίπρας επισήμανε κατά την έναρξη της ομιλίας του: «Ήμουνα περίεργος να δω αν μπορούσε η παρουσία σου να είναι ακόμη πιο δυνατή από την αντίστοιχη του περασμένου Μάη. Δεν το περίμενα ότι αυτό μπορούσε να συμβεί κατακαλόκαιρο. Κι όμως σήμερα βλέπω στα πρόσωπά σας την αποφασιστικότητα και το πείσμα, τώρα είστε πιο πεισμωμένοι να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω».

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ακόμη:  «Κάποιοι βιάζονται να προδικάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα πριν ο λαός πάει στη κάλπη. Γιατί αυτή η κάλπη βγάζει κυβέρνηση όχι ευρωβουλευτές. Και αυτή η κάλπη το πρωί της επόμενης Κυριακής, όπως και κάθε κάλπη, θα είναι άδεια. Και θα γεμίσει από τη δική σας βούληση, τη δική σας αποφασιστικότητα». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top