Ανησυχία για αποχή στις εκλογές από τα… μπάνια του λαού

Συναγερμός στα κομματικά επιτελεία

Το... φάντασμα της αποχής προσπαθούν να ξορκίσουν οι μονομάχοι της 7ης Ιουλίου, γνωρίζοντας ότι για πολλούς οι εξορμήσεις στη θάλασσα είναι πιο ελκυστικές από τις κάλπες. 

O άγραφος κανόνας για "τα μπάνια του λαού " έσπασε, αφού θα στηθούν κάλπες μέσα στο κατακαλόκαιρο και η μεγάλη αγωνία των κομμάτων είναι πόσοι θα προτιμήσουν τις παραλίες.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ "ΕΚΛΕΙΣΑΝ" ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Σύμφωνα με τις έρευνες στα social media, χιλιάδες ψηφοφόροι, που μπορούν κρίνουν τη διαφορά και την αυτοδυναμία, φαίνεται να έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους την ημέρα των εκλογών!

«Από αυτές τις 500.000, το 20% έχει κλείσει δωμάτιο για 7/7- ηλικίες 17- 24 ετών και 45- 54 ετών, ομάδες που παραδοσιακά έχει επιρροή ο ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΕΔΕΑ,  Δημήτρης Μαύρος, στο Star.    

Οι πολιτικοί αρχηγοί απευθύνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις. 

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

«Εμείς λέμε σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στις 7 Ιούλη αυτό το οποίο διακυβεύεται είναι η πορεία της χώρας και της ζωής τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με αυτό το κριτήριο πρέπει να προσέλθει στις κάλπες» δήλωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στο Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.

Συνέντευξη Τσίπρα στο Star: Κινδυνολογεί ο Μητσοτάκης για την αυτοδυναμία 

Όπως εξηγεί ο κ. Μαύρος,  η ΝΔ  δεν επιθυμεί την αποσυσπείρωση που μπορεί να προκαλέσει η μεγάλη διαφορά των Ευρωεκλογών και η σιγουριά της νίκης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συσπειρώσει  κυρίως τους νέους που μπορεί να θεωρούν βέβαιη την ήττα και να προτιμήσουν τη θάλασσα. 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΠΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι μέχρι και τον καιρό παρακολουθεί αγωνιώντας μήπως την ημέρα των εκλογών έχει καύσωνα! 

«Πρώτα ψήφο λέω στην νεολαία και μετά για μπάνιο. Ή εν πάση περιπτώσει εάν θέλετε να πάτε για μπάνιο πρώτα οι κάλπες μέχρι τις 7 είναι ανοιχτές. Αλλά ειδικά η νεολαία, πρέπει να έρθει να ψηφίσει να πάρει τις τύχες της στα χέρια της» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στην Ελευσίνα.  

Πέντε δέσμες για τους εργαζόμενους παρουσίασε ο Μητσοτάκης στην Ελευσίνα

Η αποχή στις ευρωεκλογές ξεπέρασε το 40%. Κι ήταν ακόμα Μάιος…  

"ΑΝΑΚΩΧΗ" ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέφτουν οι τόνοι του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις εταιρίες δημοσκοπήσεων, με το SMS που τους έστειλε ο Α. Τσίπρας μετά το αποτέλεσμα των Ευρωκλογών, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Μαύρος.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top