Μητσοτάκης από την Εύβοια: Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε - Κάθε ψήφος μετράει

Επανέλαβε ότι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία θα γίνουν εκλογές τον Αύγουστο

«Χωρίς ισχυρή ανάπτυξη δεν θα βελτιωθεί η ζωη των πολιτών. Το μόνο κόμμα που μπορεί να το εγγυηθεί είναι η ΝΔ» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ερέτρια, κατά την περιοδεία που  πραγματοποιεί στην Εύβοια.      

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αν κρατά κάτι θετικό από την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι  «γκρεμίστηκαν οι μύθοι της ψεύτικης ευημερίας της πολιτικής με ανέξοδες υποσχέσεις»  και ζήτησε «να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την πολιτική», διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι  επιθυμεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. 

«Έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Στην οικονομία, στα εθνικά μέτωπα. Είναι σημαντικό ο επόμενος πρωθυπουργός να λάβει ισχυρή εντολή για να αλλάξει τη χώρα» σημείωσε,  

Ερντογάν: Ο Τσίπρας ας λέει ό,τι θέλει - Εμείς συνεχίζουμε τις γεωτρήσεις

Όπως επίσης υπογράμμισε,  η ΝΔ έχει κάνει πολλά βήματα εκσυγχρονισμού και ανανέωσης, ενώ αναφερόμενος στις αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια σημείωσε:    

«Όταν περνάμε αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια πάντα υπάρχουν παράπονα. Όμως διαλέξαμε τους καλύτερους.  Θέλω να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Είμαστε πρώτο κόμμα στην Εύβοια στις ευρωεκλογές, θέλω περίσσευμα». 

Ο πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε ότι δεν θα επιστρέψει σε κανένα στέλεχος του κόμματος να προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. «Το να γίνονται εκλογές στις 7 Ιουλίου δεν είναι απλό.  Η προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος δεν είναι δεκτή. Κάθε ψήφος μετράει και  μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της ισχυρής εντολής που διεκδικώ και μεταξύ της νέας περιπέτειες». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στην Ερέτρια  

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε, όπως το πρωί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ότι «αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο» και προειδοποίησε σχετικά με τις συνέπειες:  «Φανταστείτε τι αστάθεια θα δημιουργηθεί στην οικονομία».

 Μητσοτάκης: «Ισχυρή εντολή, αλλιώς εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο»

«Όλοι θα διεκδικήσουμε και την τελευταία ψήφο που είναι διεκδικήσιμη και να βρείτε όσους συμπολίτες μας γνωρίζετε και να τους πείσετε ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζωη μας καλύτερη» κάλεσε ακόμη τους φίλους της ΝΔ, ενώ έδωσε και το στίγμα της διακυβέρνησής του, εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός: 

«Από την πρώτη μέρα θα πιάσουμε τον ταύρο από τα κερατά, η Βουλή θα είναι ανοικτή. Το άσυλο θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα καταργήσουμε και θα σας ζητήσω σε αυτή την προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί». 

Έκανε ακόμη άνοιγμα στους  ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, αλλά και σε όσους έφυγαν από τη ΝΔ για να επιστρέψουν σε αυτήν: «Θα σας ζητήσω να υποδεχθείτε αυτούς που δεν ψήφισαν ποτέ ΝΔ και είναι μαζί μας και  αυτούς που έφυγαν και γύρισαν στο σπίτι τους.  Και από παραδοσιακούς υποστηρικτές, αυτούς που δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ.».  

Κατέληξε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ:    

«Στις 7 Ιουλίου θέλω να γιορτάσω διπλά. Και τη γιορτή μου και τη γιορτή της φωτεινής Ελλάδας που ανατέλλει και  θα μας γεμίσει αισιοδοξία. Για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα που έχουμε».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top