Και εκπαιδευτής σκύλων προσελήφθη στον ΑΔΜΗΕ!

Σάλος για μία ακόμη προεκλογική πρόσληψη

Σάλο έχουν προκαλέσει οι προσλήψεις μιας ηθοποιού στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, ενός εκπαιδευτή σκύλου στον ΑΔΜΗΕ αλλά και η μετακόμιση σε ένα πολυτελές κτήριο με πισίνα για την υπηρεσία Ανεξάρτητης Αρχής. Όλα αυτά στο παρά πέντε των εθνικών εκλογών. 

Ράδου: Η ηθοποιός που από τα τσιφτετέλια βρέθηκε διορισμένη στη… ΡΑΕ!

Στο ...κάδρο μπαίνει και ένας εκπαιδευτής σκύλων, όχι σε κάποια φιλοζωική αλλά στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω κύριος προσελήφθη με τρίμηνη σύμβαση στις 22 Μαΐου, με παράκαμψη του ΑΣΕΠ, όπως και άλλοι 75 συμβασιούχοι. Η διοίκηση μιλάει για ανάθεση έργου με μπλοκάκι και όχι για πρόσληψη.

« Ποτέ, μα ποτέ, καμία υπηρεσία δεν είχε προσλάβει εκπαιδευτή σκύλων να εκπαιδεύει τα αδέσποτα. Είναι πρωτοφανές! Σαφώς είναι μεγάλη σπατάλη! Το προβλέπει η νομοθεσία να σπαταλά έτσι η ΑΔΜΗΕ τα λεφτά του ελληνικού λαού;»  αναρωτήθηκε μιλώντας στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ο Λέανδρος  Ρακιντζής, πρώην γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.  
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο  νεαρός θα λάβει 2.700 ευρώ. 

«Με σκοπό την προστασία της υγιεινής των εργαζομένων καθώς και των επισκεπτών στους εργασιακούς χώρους του ΑΔΜΗΕ κρίνεται σκόπιμη η συνεργασία με πιστοποιημένο εκπαιδευτή σκύλων" υποστηρίζει από την πλευρά του ο ΑΔΜΗΕ.  

ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ

Το ...μενού στο παρα πέντε των εκλογών, έχει και πισίνες! Ερωτήματα προκαλεί η απόφαση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης να μετακομίσει από κτήριο στους Αμπελοκήπους με ενοίκιο 12.500 ευρώ, σε πενταόροφο κτήριο με πισίνα στα Σεπόλια, με ενοίκιο 30.000 ευρώ. Η Μαρία Παπασπύρου υποστηρίζει ότι η μετακόμιση είναι υποχρεωτική,  καθώς το προσωπικό αυξήθηκε από τα 25 στα 134 άτομα. Για την πισίνα Η ίδια έστειλε  συγκεκριμένη φωτογραφία που όπως φαίνεται στο  ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star σήμερα δεν λειτουργεί και δεν έχει νερό. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top