Άρχισαν τα όργανα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το debate

Αλληλοκατηγορίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

στούντιο debate ΕΡΤ

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή  το γεγονός ότι την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στην πρώτη ενημερωτική  συζήτηση στη διακομματική επιτροπή του Υπουρείου Εσωτερικών, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διοργάνωση και ενός  χωριστού debate,  μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και  Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο, χωρίς τη συμμετοχή των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών. 

To Πρώτο Άτυπο Ντιμπέιτ Τσίπρα - Μητσοτάκη - Video

Επιστρέφει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

«Όσον αφορά στο debate με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών προφανώς ο πρωθυπουργός θα προσέλθει και η συζήτηση σε αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ενδιαφέρουσα. Δεν νομίζω όμως ότι ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κρυφτεί πίσω από αυτή την καθιερωμένη και καθόλα χρήσιμη διαδικασία, για να αποφύγει το debate με τον πρωθυπουργό» υποστηρίζουν  πηγές του ΣΥΡΙΖΑ..  

Πηγές της Πειραιώς αναφέρουν από την πλευρά τους ότι: «Η ΝΔ ζητά να πραγματοποιηθεί debate όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου, όπως αυτό που διεξάγεται πάντα πριν από τις εθνικές εκλογές. Και επ’ αυτού η ΝΔ αναμένει μια απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς debate ανάμεσα στους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη δεν πρόκειται να γίνει».
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top