Ο Ζέρβας αντίπαλος του Ταχιάου για τη Θεσσαλονίκη – Τι λέει στο STAR

Προσπέρασε δύο πρώην υπουργούς

Την έκπληξη στον δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναι στη Θεσσαλονίκη», προσπέρασε δύο πρώην υπουργούς, τον Γιώργο Ορφανό και την Κατερίνα Νοτοπούλου, και πέρασε στον δεύτερο γύρο με τον Νίκο Ταχιάο, πετυχαίνοντας ποσοστό 14,92%.

Γιος του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Βασίλη Ζέρβα, γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στη Θεσσαλονίκη. Την άφησε μόνο για λίγο, όταν έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με υποτροφία στην Αμερική.

«Κατακτήσαμε μία από τις πρώτες θέσεις» δήλωσε η… τέταρτη Νοτοπούλου!

Μπορεί να θεωρήθηκε ως αουτσάιντερ, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν ήταν έκπληξη, για όσους ασχολούνται με τον δήμο, αφού για καιρό ήταν το δεξί χέρι του Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του Star, «επεδίωκα να είμαι δεύτερος, περιμένω να είμαι και δήμαρχος Κυριακή».

Τι κρύβει η απόφαση της κυβέρνησης για εκλογές στις 7 Ιουλίου

Πολλοί κάτοικοι της πόλης, θα τον έχουν συναντήσει στον δρόμο, όταν κάνει την αγαπημένη του συνήθεια, το ποδήλατο. Μια συνήθεια που θέλει να βάλει στις ζωές και… στους δρόμους των Θεσσαλονικέων.

Αν και ο προεκλογικός αγώνας δεν του επιτρέπει να ποδηλατεί όσο συχνά θέλει, τονίζει πως οι συνήθειες δεν αλλάζουν. «Βοηθάει στην καταπολέμηση του στρες, αλλά και… της κοιλίτσας», δηλώνει με χιούμορ.

Όσον αφορά το ποια είναι τα σημεία, που θα βγάλουν δήμαρχο την Κυριακή, ο κ. Ζέρβας δηλώνει «η επαφή με τους πολίτες, το όραμα για την πόλη, το προφίλ που αποπνέει ο καθένας και η αφοσίωση στη Θεσσαλονίκη».

«Να πάει ο κόσμος να ψηφίσει, να πάνε οι νέοι να ψηφίσουν. Αυτό που θα επιλέξει ο πολίτης θα είναι τέσσερα χρόνια δημοτική αρχή. Επιλέγει τον δήμαρχο και η πόλη πρέπει επιτέλους να έχει δήμαρχο», δηλώνει και καταλήγει: «Νομίζω ότι οι πολίτες γυρνάνε την πλάτη στην πόλωση. Ψηφίσανε ευρωεκλογές, σε ένα μήνα θα έχουμε εκλογές, τώρα ψηφίζουμε για την πόλη μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top