Πάει το πάρτι στην Ψαρού! Παλεύει για το 1% ο Ηλίας Ψινάκης- Γιατί ξέσπασε;

Βέβαια ξεπέρασε το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων και των ΑΝΕΛ

Ηλίας Ψινάκης

«Γλυκόπικρα» θα χαρακτηρίζαμε τα αποτελέσματα για τους Πολίτες του Ηλία Ψινάκη, στις ευρωεκλογές του 2019. Το κόμμα του πρώην δημάρχου Μαραθώνα αγγίζει ποσοστό της τάξεως του 0,92%, με την ενσωμάτωση στο 77,99%. Συνεπώς, «παλεύει» να φτάσει τη μονάδα.

Από την άλλη πλευρά, το νέο κόμμα του Ηλία Ψινάκη που έχει πάρει περίπου 40.000 ψήφους, κατάφερε να ξεπεράσει σε ποσοστό τους Οικολόγους Πράσινους και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 


 

Στην ανατολική Αττική, η οποία περιλαμβάνει 13 δήμους -Αχαρνών, Παλλήνης, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Διονύσου, Σπάτων – Αρτέμιδας, Ωρωπού, Μαραθώνα, Κρωπίας, Σαρωνικού, Παιανίας, Λαυρεωτικής, Ραφήνας – Πικερμίου και Μαρκόπουλου - μεταξύ αυτών και το πυρόπληκτο Μάτι, το κόμμα του Ηλία Ψινάκη έλαβε ποσοστό 1,22%.

Ο Ηλίας Ψινάκης πάντως σε ανάρτησή του στο instagram, δείχνει να ξεσπά, καθώς όπως σημεώνει, τον ενημέρωναν ότι δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του κόμματός του σε πολλά εκλογικά κέντρα.

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε “Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη” και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ! ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ!!! @psinakispolites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Την ίδια ώρα, τα Instastories στον λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη πέφτουν βροχή, από ψηφοφόρους του, που θέλησαν να του δείξουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Σε κάποιο από αυτά αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Αρχηγέ το βράδυ περιμένουμε το πάρτι στην Ψαρού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top