Σκυμμένα πρόσωπα στην Κουμουνδούρου – Δεν κρυβόταν η απογοήτευση

Δείτε φωτογραφικά καρέ μέσα από το στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ

Η διαφορά των 9,5 ποσοστιαίων μονάδων ήταν μαχαιριά στην… καρδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν περίμεναν μια τόσο βαριά ήττα στις ευρωεκλογές. Μάλιστα η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και αρκετών συντρόφων του.

O Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης προσπαθεί να εξηγήσει το αποτέλεσμα - φωτογραφία: Eurokinissi

Το συγκρατημένο χαμόγελο της Μπέττυς και η διακριτική παρουσία της Μαρέβας

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφασή του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες σε ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και από κάτω η ατμόσφαιρα ήταν πολύ βαριά. 

Προβληματισμένος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης με το αποτέλεσμα - φωτογραφία: Eurokinissi

Βαριά ήττα για ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες διαφορά – Εκλογές στις 30 Ιουνίου

Η πίκρα και η απογοήτευση καθρεφτιζόταν στα πρόσωπα αρκετών, καθώς στο μυαλό όλων μετά το αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής ήταν πως πιθανόν να ήρθε το τέλος της εποχής της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Απρόβλεπτο το αποτέλεσμα και για τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσο - φωτογραφία: Eurokinissi

Δείτε σε ποιο μέρος δεν πήρε ούτε μία ψήφο ο ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα λίγο πριν από τη δήλωση του πρωθυπουργού, πληροφορίες ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ διχασμένο, με κάποια στελέχη να υποστηρίζουν το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και άλλους, όπως ο κ. Φλαμπουράρης να συστήνουν στον πρωθυπουργό να εξαντλήσει την τετραετία. Όμως η χαοτική διαφορά των 9,5 μονάδων δεν έδινε περιθώρια επιλογής στον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν ένας από εκείνους που πρότειναν στον Αλέξη Τσίπρα να εξαντλήσει την τετραετία - φωτογραφία: Eurokinissi.

Ιδιαιτέρως στεναχωρημένοι ήταν οι κύριοι Κρέτσος, Σκουρλέτης, Βασιλειάδης και Φλαμπουράρης, ενώ έκδηλος ήταν ο προβληματισμός του Γιώργου Κατρούγκαλου και φυσικά του ίδιου του πρωθυπουργού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top