Δείτε σε ποιο μέρος δεν πήρε ούτε μία ψήφο ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα πιο… εντυπωσιακά αποτελέσματα της κάλπης

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση τα είχε όλα. Ανατροπές, ευτράπελα και περίεργες στιγμές. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, όμως, το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν άκρως εντυπωσιακό για πολύ συγκεκριμένους λόγους. 

Εκλογές 2019: Άφησαν τον γάμο και πήγαν... να ψηφίσουν!

Στη Νεβρόπολη Καρβασαρά της Λίμνης Πλαστήρα για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ έλαμψε δια της… απουσίας του από την κάλπη, αφού το κυβερνών κόμμα δεν πήρε ούτε μία ψήφο στις ευρωεκλογές.

Το συγκρατημένο χαμόγελο της Μπέττυς και η διακριτική παρουσία της Μαρέβας

Ηχηρό «όχι» στην εκλογική διαδικασία είπαν οι κάτοικοι στο Παρόρειο Κάτων Κλεινών Φλώρινας, αφού ψήφισε μόλις το 2,29% των κατοίκων, ενώ στα τμήματα της Νίκαιας με τους υπεραιωνόβιους, η συμμετοχή κυμάνθηκε από 6,69% - 9,96%, προφανώς μετά τη μερική… εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων. 

Τρίκαλα: Έγκυος πήγε να ψηφίσει και έσπασαν τα νερά στο εκλογικό κέντρο!

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η επικράτηση της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα στον Άγιο Γεώργιο Μακρακώμης Φθιώτιδας, ενώ στα εντυπωσιακά της κάλπης συγκαταλέγεται και η ανάδειξη σε τρίτο κόμμα με ποσοστό 9,6% του «Ουράνιου Τόξου» στη Μελίτη της Φλώρινας. 

Υπενθυμίζεται ότι το «Ουράνιο Τόξο» είναι ένας κομματικός σχηματισμός που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων της ελληνικής Μακεδονίας που αυτοπροσδιορίζονται εθνικά ως «Μακεδόνες». Βασικός στόχος του κόμματος είναι η αναγνώριση αυτών των Σλαβόφωνων ως εθνική μακεδονική μειονότητα (ως Σλαβομακεδόνων) στην Ελλάδα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top