Μητσοτάκης: «Να δούμε ποιος θα τα βάψει μαύρα την Κυριακή»

«Η κυβέρνηση ανέχεται τη δράση του Ρουβίκωνα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό news247 έστειλε μήνυμα προοδευτικής αλλαγής κάνοντας άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ και του ποταμιού ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το ντου του Ρουβίκωνα στη Βουλή.

«Paint it black  ναι, το ποιος θα τα βάψει μαύρα θα το  κρίνουν οι πολίτες στην κάλπη. Μετά την Κυριακή το Τσίπρας – Μητσοτάκης , εκτιμώ ότι θα γράφει 1-0» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ανέχεται τη δράση του Ρουβίκωνα

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κάρφωσε την κυβέρνηση για το χτύπημα του Ρουβίκωνα στη Βουλή.

«Ο Ρουβίκωνας δρα με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης. O συμβολισμός μίας επίθεσης με κόκκινες μπογιές στο Κοινοβούλιο είναι αποκρουστικός».

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για ενίσχυση των  ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ με 1500 αστυνομικούς , αλεξίσφαιρα γιλέκα και περιπολικά, κατάργηση του ασύλου  και αναβάθμιση του  χώρου γύρω από το πολυτεχνείο. Ενώ αντέστρεψε το δίλλημα πρόοδος ή συντήρηση.

Μητσοτάκης: Ενώνω τους Έλληνες για μία προοδευτική πολιτική αλλαγή

«Είναι μια βαθιά οπισθοδρομική δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία  είναι η μόνη πολιτική δύναμη  η οποία  μπορεί να εγγυηθεί μια μεγάλη προοδευτική  πολιτική αλλαγή στη χώρα. Είμαι εδώ για να ενώσω τους Έλληνες, όλους τους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Οι ψηφοφόροι ΚΙΝΑΛ-Ποταμιού μπορούν να ψηφίσουν ΝΔ

Έκανε καθαρό άνοιγμα στους ψηφοφόρους του Κιναλ και του ποταμιού.

«Μετά τις ευρωεκλογές και μετά τις εθνικές εκλογές θα διαμορφωθούν καινούργιες πλειοψηφίες. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία δυσκολία σε έναν ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ  ή σε έναν ψηφοφόρο του Ποταμιού να ψηφίσουν τη  Νέα Δημοκρατία» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το προεκλογικό σποτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  παρουσιάστηκε σήμερα και στην Νοηματική γλώσσα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top