MasterChef: Ποιοι πρώην παίκτες ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές

Και πρωταγωνιστής από το «Σόι Σου» υποψήφιος

Από τις κουζίνες του MasterChef στις εκλογές και πρώην παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού που προβάλλεται στο Star. Ο λόγος για την Γιάννα Ρέντεση και τον Γιώργο Φασιλή, οι οποίοι αφήνουν για λίγο τα κατσαρολικά και ρίχνονται στη μάχη των δημοτικών εκλογών . 

MasterChef: Επιστρέφουν όλοι οι παίκτες στην κουζίνα!

Την Γιάννα Ρέντεση τη γνωρίσαμε στο φετινό Master Chef.  Ήταν από τις  πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, αφού κέρδισε τους τηλεθεατές με την αυθεντικότητά της και την ντοπιολαλιά της. Η πρώην παίκτρια μίλησε στη δημοσιογράφο του Star, Άννα Σταματιάδου για την απόφαση της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ηλίδας, με τον συνδυασμό Νέα Μέρα του Χ. Χριστοδουλόπουλου.

«Πολύς κόσμος μπορεί να μη θυμάται το όνομά μου, να με ξέρει ως "Αμαλιάδα"» είπε χαριτολογώντας και πρόσθεσε «με ενδιαφέρει να προσφέρω κάτι στον τόπο μου έστω κι ένα μικρό λιθαράκι. Πολλοί μου ζητάνε να τους μαγειρέψω και με πειράζουν για το μπαρμπούνι. Γιατί με μπαρμπούνι μπήκα και με μπαρμπούνι βγήκα». 

Ο Γιώργος Φασιλής ξεχώρισε στον περσινό διαγωνισμό MasterChef για την τεχνική του στη μαγειρική, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Τώρα αγωνίζεται για μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα» του Γ. Γεωργόπουλου.

«Θέλω να ασχοληθώ με τον τουρισμό της περιοχής μου, με την γαστρονομία της περιοχής μου και θα προσπαθήσω γι’αυτό. Πριν από κάθε σύσκεψη θα φτιάχνω ένα ωραίο φαγητό για να κατεβάζουμε ωραίες ιδέες» είπε μεταξύ άλλων, καθώς όπως εξήγησε  «και η πολιτική περνάει από το στομάχι».

Χρήστος από MasterChef: «Πίστεψα ότι μπορεί να είμαι ο νικητής»!

Στη μάχη της κάλπης ρίχνεται και ο κρεοπώλης από την πετυχημένη σειρά  “Tο  σόι σου».

Ο Βαγγέλης Χαμπέας, κατά κόσμον Γιώργος Γιαννόπουλος, κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό "Πρώτα η Ηλιούπολη" του νυν Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Ο γνωστός Μεσσήνιος ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha το "Σόι σου" αλλά και τις διαφημίσεις τηλεφωνικού καταλόγου, μίλησε στην δημοσιογράφο του Star Αννα Σταματιάδου για την απόφαση του, αλλά και το όραμα που έχει για την Ηλιούπολη, στην οποία κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια.

Όταν δεν είναι  στα τηλεοπτικά πλατό και στο θέατρο ο Γιώργος Γιαννόπουλος δίνει την ψυχή του στο κέντρο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις, δραστηριότητες και άλλα θεάματα σε ηλικιωμένους και αδύναμους οικονομικά πολίτες. Ο ίδιος ξέρει άλλωστε, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ τι θα πει μοναξιά και πόνος, καθώς πρόσφατα έχασε την αδελφή του, η οποία είχε γεννηθεί με σύνδρομο Down.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top