Η τηλεόραση στο εκλογικό κέντρο υποψηφίου δημάρχου έπαιζε… πορνό!

Για σαμποτάζ μέσω wifi μιλούν από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»

Πορνό σε τηλεόραση εκλογικού κέντρου

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη (και εκ νέου υποψήφιο) και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ελευθερία Τζανακούλη ξέσπασε με αφορμή… σκηνές από ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά» της Ρένας Καραλαριώτου, ανέβασε στα social media ένα βίντεο που δείχνει την τηλεόραση στο εκλογικό κέντρου του κ. Καλογιάννη να παίζει σκηνές από πορνό!

«Χαρούμενα βίντεο που φτάνουν στα εισερχόμενα μου… Το απόφθεγμα: “Στα αριστερά η φάτσα και στα δεξιά το έργο”», έγραψε η κυρία Τζανακούλη, ανεβάζοντας το επίμαχο βίντεο.

 

Από την πλευρά του κ. Καλογιάννη έκαναν λόγο για «προσπάθεια υποβάθμισης της πολιτικής αντιπαράθεσης», μιλώντας ανοικτά για σαμποτάζ.

Όπως είπαν πηγές από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» στο onlarissa, πρόκειται για «κακόβουλη ενέργεια» καθώς «μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να προβάλει το υλικό που θέλει από το έξυπνο τηλέφωνό του».

Η κυρία Τζανακούλη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά πέταξε το γάντι στον δήμαρχο Λάρισας, καλώντας τον να αποδείξει όσα ισχυρίζεται η παράταξή του.

«Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο», έγραψε στα social media.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top