Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση σε Τσίπρα: Προεκλογικά πυροτεχνήματα

Κίνημα Αλλαγής: Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο

Ο Αλέξης Τσίπρα στο Ζάππειο

Για προεκλογικά πυροτεχνήματα μιλούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τα μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός την Τρίτη στο Ζάππειο.

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας διέλυσε την οικονομία επί τέσσερα χρόνια με την υπερφορολόγηση και κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «υπόσχεται μισή 13η σύνταξη, την ώρα που κόβει τη 12η και αρνείται να ψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για να μη μειωθεί το αφορολόγητο».

ΝΔ για τα μέτρα Τσίπρα: Υπόσχεται μισή 13η σύνταξη και κόβει τη 12η

«Για να μην ξεχνιόμαστε, 10 πήρε, 1 επιστρέφει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «εξόντωσε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, και οδηγεί την οικονομία, σε αργό θάνατο».

«Ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει. Συνεχίζει στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο. Όσο παραμένει η ζημιά μεγαλώνει. Την καταδίκη του Ελληνικού λαού δεν θα την αποφύγει», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

13η σύνταξη: Πόσα χρήματα θα δοθούν πριν τις ευρωεκλογές

Τσίπρας: Έκπτωση τόκων στα στεγαστικά, μείωση ΦΠΑ, 13η σύνταξη!

«Αφού γονάτισε για 4 χρόνια τον λαό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει προεκλογικά στη γνωστή τακτική “σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ).

«Τα μέτρα αυτά χρησιμεύουν ως άλλοθι για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διατήρηση των υπερπλεονασμάτων και των μνημονιακών νόμων, για την προκλητική στήριξη του κεφαλαίου», προσθέτει η ανακοίνωση. 

Ποιο βιβλίο διάβαζε ο Αλέξης Τσίπρας στη θαλαμηγό

«Ο πρωθυπουργός, αφού με τις πολιτικές του «ξεζούμισε» επί τέσσερα χρόνια τους πολίτες, τώρα επιστρέφει ψιχία των απολεσθέντων εισοδημάτων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Και μόνο που ο κ. Τσίπρας θεωρεί την ελεημοσύνη ως λύση φανερώνει, ότι ομολογεί την εξαθλίωση της κοινωνίας», σημειώνει το κόμμα του κ. Λεβέντη.

«Aυτό που μας ενοχλεί είναι ότι τα μέτρα, ή οι παροχές, όπως τις λέτε, εμφανίζονται σαν το χαρτί του χαρτοπαίκτη πριν την προεκλογική μάχη. Είναι λάθος. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα τις ανάγκες της κοινωνίας και να μην μοιράζουμε τα δώρα λες και είναι προεκλογικές παροχές ενός ηγέτη», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top