Παπακώστα: Διαφωνεί με Πολάκη αλλά δε θα κρατήσει «όμηρους» τους πολίτες

«Δε με χαρακτηρίζει να κρύβομαι πίσω από διαρροές»

Κατερίνα Παπακώστα

Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι η ίδια θα κρατήσει «όμηρους τους πολίτες που περιμένουν να υπερψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων τις 120 δόσεις, την Κοινωνική Ατζέντα για τους ΑμεΑ, για τους ευαίσθητους, για τους πιο αδύναμους επειδή κάποιοι, ενδεχομένως βλέπουν με πρόσκαιρη κομματική ιδιοτέλεια την συγκυρία» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, με αρκετές ώρες καθυστέρηση, σχετικά  με τα σενάρια ότι δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει.      

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης η Παπακώστα στον Τσίπρα

«Στην πολιτική μου διαδρομή με χαρακτηρίζουν πολλά. Αυτό που σίγουρα δεν με χαρακτηρίζει είναι να κρύβομαι πίσω από διαρροές» τόνισε η κ. Παπακώστα σχετικά με το ότι η ίδια διέρρευσε κάτι τέτοιο.   

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε όμως ουσιαστικά ότι διαφωνεί με την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Παύλο Κυμπουρόπουλο:   «Γι’ αυτό, λοιπόν, αποσυνδέω το ύφος των πολιτικών που εκπέμπεται με τρόπο απαράδεκτο προς τη δημόσια σφαίρα και χαρακτηρίζει τους ίδιους, από την έκφραση εμπιστοσύνης στην Κοινωνική Ατζέντα, σε έναν προγραμματισμό που έχει γίνει επ’ ωφελεία των πολιτών και αυτό το κάνω διακριτό και σαφές» . 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top