Και ο Τσακαλώτος κατά Πολάκη: Πρέπει να υπάρχουν όρια

«Οι αριστεροί σέβονται και στηρίζουν τους ανθρώπους με αναπηρία»

Διαστάσεις μείζονος εσωκομματικού ζητήματος προσλαμβάνει το ζήτημα του Παύλου Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, με το ένα μετά το άλλο στέλεχος να «αδειάζουν» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για την επίθεσή του κατά του Στέλιου Κυμπορόπουλου, ενώ στον «χορό» των επικρίσεων μπαίνουν πλέον και κορυφαία στελέχη, όπως ο υπουργός  Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.           

Κυμπουρόπουλος: O σημαιοφόρος της θέλησης που έγινε στόχος του Πολάκη

«Τρικυμία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη παρά τη στήριξη Τσίπρα

«Η παρέμβαση του κ. Πολάκη θεωρώ ότι είναι φυσικό επακόλουθο ενός δημοσίου λόγου χωρίς κόκκινες γραμμές, θιασώτες του οποίου υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Και εγώ αρκετές φορές έχω παραφερθεί στη Βουλή ακόμα και σε άτομα της αντιπολίτευσης που σέβομαι - δεν τους ονομάζω για να μην τους εκθέσω! Αυτή είναι η λογική της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια» γράφει ο κ. Τσακαλώτος σε ανάρτησή του στο Facebook. 

O υπουργός Οικονομικών προσθέτει στην ανάρτησή του:    

«Η δήλωση του κ. Κυμπουρόπουλου και εμένα μου φάνηκε υπερβολικά νεοφιλελεύθερη. Οι άνθρωποι με αναπηρία χρειάζονται στήριξη για να είναι σε θέση να έχουν τις ίδιες δυνατότητες που έχουν οι άλλοι πολίτες. Με αυτή την έννοια η στήριξη δεν αποτελεί ούτε δώρα ούτε εύνοια. Και είμαι περήφανος που η δική μας κυβέρνηση πράττει με βάση αυτή την αρχή. Από εκεί και πέρα οι αριστεροί και αριστερές σέβονται και στηρίζουν τους ανθρώπους με αναπηρία όπως και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, είτε είναι δεξιοί, είτε κεντρώοι, είτε αριστεροί» .

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top