Κυμπουρόπουλος: O σημαιοφόρος της θέλησης που έγινε στόχος του Πολάκη

Αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ από τα μαθητικά του χρόνια

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κρατούν αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. 

Στον αντίποδα έχει αναπτυχθεί νένα κύμα συμπαράστασης για τον υποψήφιος ευρωβουλευτή της ΝΔ,  ο οποίος  από τα πρώτα  χρόνια της ζωής του  έδωσε και συνεχίζει να δίνει μαθήματα δύναμης και επιμονής. 

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ 

Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ 

Δεν ήταν καν 15 χρόνων  ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όταν όλη η Ελλάδα μιλούσε για εκείνον. Τον χαμογελαστό έφηβο στο αναπηρικό αμαξίδιο που διεκδικούσε το αυτονόητο:  Να γίνει σημαιοφόρος.

Τα 20αρια του το επέτρεπαν. Του το απαγόρευε όμως ένας νόμος του Μεταξά, επειδή δεν είχε το σωματικό ανάστημα.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν μαχητής της ζωής απο τα πρώτα του βήματα. Όλοι στο Κορωπί τον θυμούνται ως μαθητή της Α΄Γυμνασίου να δινει αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για να σηκώσει την ελληνική σημαία στη μαθητική παρέλαση. 

Επιχειρηματίας σήμερα  ο συμμαθητής του τότε, Τζιανκάρλο Μόνακο, μίλησε στον Γιάννη Σωτηρόπουλο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.   

«Αριστούχος, τέλειο παιδί,  χαρακτήρας  με γέλιο και χιούμορ,  ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της αναπηρίας του» δηλώνει ο κ. Μόνακο. 

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 

14 μηνών  διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία.  Όμως έβαλε ψηλά τον πήχυ της ζωής του, με πρώτο του στόχο να περάσει στην Ιατρική και τα κατάφερε.

ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Μαζί στο διάβασμα, μαζί στο ξενύχτι, μαζί στις αγωνίες η οικογένεια του.  Τα μαλλιά τους άσπρισαν, αλλά ο Παναγιώτης και η Μιρέλλα, οι γονείς του Στέλιου βρίσκονται πάντα δίπλα του, όπως και ο αδερφός του Σπύρος. 

Ο αμούστακος έφηβος έδωσε τη θέση του στον  νεαρό φοιτητή και αμέσως μετά σε έναν πετυχημένο ψυχίατρο. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΠΥΡΑ 

Η πολιτικη θυελλα απο την επιθεση του Παυλου Πολάκη στο Στελιο Κυμπουρόπουλο δε λέει να κοπάσει. Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον αδειάζουν.  

«Τρικυμία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη παρά τη στήριξη Τσίπρα

«Για να είμαστε ειλικρινείς ήταν ατυχής και αχρείαστη»  σχολίασε για την  παρέμβαση Πολάκη ο υπουργός  στο ίδιο Υπουργείο Ανδρέας Ξανθός και άμεσος πολιτικός του προϊστάμενος.   

"ΒΡΑΖΕΙ" Η Κ.Ο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Απέναντι στον Σφακιανο πολιτικό έχουν βρεθεί  οι:  Φίλης, Μπαλάφας, Κούλογλου, Κουρουμπλής, Μηταφίδης, Κοκκαλης Πελεγρίνης.
«Πλάτη»  στον αναπληρωτη υπουργό Υγείας έβαλε μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.  

Η φιλική στον ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών του δείχνει την έξοδο:   "Δεν τον χωράει το κόμμα" είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ.  

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ 

«Ο Τσίπρας χθες επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με τον Πολάκη.  Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αντιλαμβάνεται πως Πολλάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Ασπρόπυργο. 

Μητσοτάκης: Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

Ο Παυλος Πολάκης με αλλεπάλληλες αναρτήσεις ξεσπάθωσε για το τι θεωρεί ο ίδιος ήθος της Αριστεράς και καταλήγει: «Μην περιμένετε απο μένα να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές. Ο εχθρός ειναι απέναντι... ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ...».

Πολάκης: "Δε θα μαλώσω με συντρόφους" απαντά στα βέλη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα είμαστε απέναντι σε τέτοια γεγονότα σε τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιους ανθρώπους ακόμη και αν ειναι Κρητικοί» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γιώργος Μαριδάκης.    

Νωρίτερα  ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας που τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό.  «Είναι έκθετος στη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης και του ιατρικού κόσμου για όσα μειωτικά ανέφερε εναντίον του κ. Κυμπουρόπουλου» σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Ιωάννης Δατσέρης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top