Επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ: Θέλουν την παραγραφή για Novartis

«Ο κ. Τσίπρας θα ξυπνήσει στις 26 Μαΐου» απαντά η Πειραιώς

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής ότι επιδιώκουν παραγραφή στην υπόθεση NOVARTIS.

«Εμείς δίνουμε τη μάχη της Δικαιοσύνης, οι αντίπαλοί μας δίνουν τη μάχη της παραγραφής», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «στηρίζει την επιχειρηματολογία και την προπαγάνδα του στο ψέμα».

Συνεχίζοντας, είπε πως απέναντί του «είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, με την επικίνδυνη ακραία δεξιά ιδεολογία, και τη βαθιά αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη ατζέντα. Και φυσικά οι χορηγοί του που ελέγχουν μεγάλο μέρος των επίσημων μέσων ενημέρωσης και έχουν μετατρέψει τα κανάλια και τις εφημερίδες τους σε εργοστάσια παραγωγής και διακίνησης τοξικής προπαγάνδας».

Παράλληλα, απάντησε σε όσα του καταλογίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για διάλυση τηε μεσαίας τάξης, λέγοντας πως «από τη μέρα που εξελέγη αρχηγός, καταστροφολογεί» και πως «οι κυβερνήσεις ΝΔ-πρώην ΠΑΣΟΚ είχαν συντρίψει την ελληνική κοινωνία σε περικοπές και φόρους ύψους 65 δισ. ευρώ».

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας θα ξυπνήσει στις 26 Μαΐου

«Αφήνουμε τον Αλέξη Τσίπρα να κοιμάται ήσυχος και να ονειρεύεται ότι τον στηρίζει η μεσαία τάξη, που ρήμαξε στους φόρους. Θα ξυπνήσει ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου και θα συνειδητοποιήσει τον καθημερινό εφιάλτη, που προκάλεσαν οι επιλογές του σε όλους τους πολίτες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Ευτυχώς τη νέα του αυταπάτη θα την πληρώσει ο ίδιος και όχι ολόκληρη η χώρα», καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top