«Βρέχει» προσλήψεις: Ακόμα πέντε συνεργάτες για την υφυπουργό Χατζηγεωργίου

Συνολικά έχει πάρει δέκα άτομα στο Μακεδονίας - Θράκης

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου

«Βρέχει» προσλήψεις στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης λίγο πριν τις εκλογές.

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου προσέλαβε άλλους πέντε συνεργάτες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συνεργατών στο πολιτικό της γραφείο στους 10, καθώς είχε προηγηθεί η πρόσληψη άλλων τριών ατόμων στα μέσα Μαρτίου, ενώ είχε αποσπάσει και δύο δημόσιους υπαλλήλους. 

Έξαλλη η Χατζηγεωργίου: Σηκώθηκε κι έφυγε στη μέση της ομιλίας της

Συγκεκριμένα, με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) στις 5 Απριλίου του 2019:

-    προσελήφθη στο υφυπουργείο ως «ειδικός σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού» ο δικηγόρος Αναστάσιος Τρελόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Τρελόπουλος πρόσφατα είχε διοριστεί και στον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει θητεύσει και στη διοίκηση του Καυταντζογλείου Σταδίου. Είναι μέλος της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και φυσικά είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. 

-    προσελήφθη ως «ειδικός σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού» Ελευθερίας Χατζηγεωργίου η δημοσιογράφος Γεωργία Αγγέλη, η οποία εκτελεί χρέη στο Γραφείο Τύπου της υφυπουργού, αν και έχει γραφείο Τύπου το υφυπουργείο.

Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις, επιδόματα, ρυθμίσεις και δώρα!

-    προσελήφθη ο Θεόδωρος Κατής, ο οποίος είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης.

-    στο γραφείο της υφυπουργού προσελήφθησαν ακόμα και ο Γεράσιμος Τσιριόπουλος και η Ελένη Σταυρή.

Η κυρία Χατζηγεωργίου πρόσφατα απέσπασε στο πολιτικό γραφείο της δύο ακόμα πρόσωπα: τη Μαρία Φουντουκάκη και την εκπαιδευτικό Μαρία Τζώγα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο το Πολιτικό Γραφείο της «εμπλουτίστηκε» με τρία νέα στελέχη: την Κατερίνα Πιτσούλη (διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου), τον Βασίλη Σιωμάδη (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου) και τον Κωνσταντίνο Καρπουχτσή (πρώην συνεργάτη της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά από τους ΑΝ.ΕΛ.).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top