Έξαλλη η Χατζηγεωργίου: Σηκώθηκε κι έφυγε στη μέση της ομιλίας της

Σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

Η στιγμή της αποχώρησης της κυρίας Χατζηγεωργίου στην εκδήλωση για το Παπαγεωργίου / Πηγή βίντεο: Εφημερίδα Μακεδονία

Στη μέση άφησε την ομιλία της για τα 20 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης αποχώρησε ενοχλημένη, μετά από σχόλια κάποιων από το ακροατήριο. Η υφυπουργός κατέβηκε από τη σκηνή παρά την έκκληση της Πόπης Τσαπανίδου, που παρουσίαζε την εκδήλωση, για να μείνει και να απαντήσει με επιχειρήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Χατζηγεωργίου, μετά από σύντομη αναφορά στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, άρχισε να δέχεται κριτική και σχόλια από το ακροατήριο για την επιλογή της να αρχίσει να απαριθμεί τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας.

«Για το νοσοκομείο θα μιλήσετε καθόλου;», ακούστηκε να φωνάζουν κάποιοι, με την κυρία Χατζηγεωργίου εκνευρισμένη να σταματά την ομιλία της και να αποχωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα βρισκόταν και ο ευρωβουλευής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος παρέμεινε και μετά την αποχώρηση της κυρίας Χατζηγεωργίου.

Χατζηγεωργίου: Προβοκάτσια από στελέχη της ΝΔ

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης  με ανακοίνωσή της στρέφει τα βέλη της εναντίον στελεχών της ΝΔ, τους οποίους κατονομάζει ως υπεύθυνους για τις αντιδράσεις και τα σχόλια του ακροατηρίου.

«Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δε μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου», αναφέρει.

Σύμφωνα με την ίδια, το «σύνθημα» για να ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες δόθηκε από τον υιό του πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, κύριο Κούβελα.

«Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top