Καμμένος για Κουντουρά-Δανέλλη: Είναι πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας!

Αιχμές και για τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό

Κουντουρα και Καμμένος

Με ένα σχόλιο – «δηλητήριο» τοποθετήθηκε ο Πάνος Καμμένος για την υποψηφιότητα της Ελένης Κουντουρά και του Σπύρου Δανέλλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτήρισε τους δύο ανεξάρτητους βουλευτές ως «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας», αφήνοντας σκληρές αιχμές και για τους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό.

Με Κουντουρά στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ - Stand by ο Γεωργούλης;

«Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες “πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας”. ΥΓ. Τατσόπουλος και Ψαριανός της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας…», έγραψε στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ο κ. Ψαριανός φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Φαρμακερό» σχόλιο Καμμένου για τον ανασχηματισμό: Τι φωτογραφία ανέβασε

Το ‘ριξε στο ζεϊμπέκικο ο Πάνος Καμμένος μετά τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Τις φήμες αυτές τις έχουν ενισχύσει τόσο δημόσιες τοποθετήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτή του Σίμου Κεδίκογλου, που είπε πρόσφατα πως θα τον ήθελε στις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες, όσο και η παρουσία του μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Κιλκίς σε κοπή πίτας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Γεωργαντά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top