Σκουρλέτης: Η Φώφη δε θέλει διάλογο με ΣΥΡΙΖΑ – Επέλεξε συντονισμό με ΝΔ

«Εικονική πραγματικότητα» χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης Δανέλλης Σβίγγου

Κριτική στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ότι δεν αφήνει περιθώρια για διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι  έχει επιλέξει τον δρόμο του συντονισμού με την ΝΔ άσκησε ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνέντευξη τύπου της Προοδευτικής Συμμαχίας, ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. 

«Όταν θέλεις τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ τότε κλείνεις το μάτι στην στρατηγική νίκη του Μητσοτάκη. Η σημερινή στάση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ δεν αφήνει περιθώρια για διάλογο, για συμπόρευση δεν τολμώ να το πω» σχολίασε για το ίδιο ζήτημα ο κ. Σκουρλέτης.  

«Πόλεμο» με το ΚΙΝΑΛ προκαλεί η «Γέφυρα» του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με τις αποδοκιμασίες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα ο Γραμματέας της Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πρόκειται για «εικονική πραγματικότητα που μεγεθύνεται από συγκεκριμένα Μέσα».  

Ο κ. Σκουρλέτης συμφώνησε πάντως και σε κάτι με τη...  ΝΔ, ότι είναι πολιτικές εκλογές με σαφές μήνυμα. «Εδώ είναι η μόνη ταύτιση με τη ΝΔ. Ο στόχος μας είναι η μεγάλη και καθαρή νίκη.  Οι εκλογές αυτές είναι πολιτικότατες… Εμείς μιλήσαμε για τις πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία της Ευρώπης» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι η ευρωπαϊκή ατζέντα ταυτίζεται με  την εγχώρια ατζέντα. 

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος σε θέματα πολιτικής της κυβέρνησης χαρακτήρισε «ρεαλιστικό» το ενδεχόμενο να μη μειωθεί το αφορολόγητο.   «Όπως πετύχαμε να μη μειώσουμε τις συντάξεις, είναι ρεαλιστικό την επόμενη περίοδο να μη μειωθεί το αφορολόγητο» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Σκουρλέτης.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν  επίσης ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης ( ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι «η μεγάλη απειλή  δεν είναι από την γκροτέσκα ακροδεξιά που την ξέρεις και την οριοθετείς, ο μεγάλος κίνδυνος είναι η ακροδεξιά με το κοστούμι»), όπως επίσης  επικεφαλής της «Γέφυρας»  Αντώνης Λιάκος , η Οργανωτική Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Τάνια Καραγιάννη  και ο ακτιβιστής των σοσιαλιστών/δημοκρατών Θοδωρής Τουλουμπέκης ακτιβιστής 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top