Ο Ψινάκης ίδρυσε κόμμα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές!

Και η σύζυγος Βαρουφάκη υποψήφια - Αγγελία από τους ΑΝΕΛ για το ψηφοδέλτιο!

Πολιτική κίνηση με την ονομασία «Πολίτες» ίδρυσε ο απερχόμενος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων στις επερχόμενες ευρωεκλογές.     

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα. Οι περισσότεροι Ευρωβουλευτές και οι συνεργάτες τους παίρνουν τεράστιους μισθούς και δεν πατάνε στις Βρυξέλλες, δε συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών που είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση της νομοθεσίας και δεν κάνουν προτάσεις. Έτσι χάνει η Ελλάδα μέσα από τα χέρια της μεγάλες ευκαιρίες και πολλά δισεκατομμύρια που δε διεκδικήθηκαν ή δεν απορροφήθηκαν ή χάθηκαν στο δρόμο. Άρα… κάτι δεν πάει καλά. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;» αναφέρει ο κ. Ψινάκης στη διακήρυξη της νεοσύστατης πολιτικής κίνησης, στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο. 

Επιστολή κατοίκων Μαραθώνα κατά Ψινάκη: "Δεν έβαλε μπροστά κανένα έργο"

Ο εκλεγείς στις προηγούμενες εκλογές δήμαρχος Μαραθώνα (στον οποίο έχουν καταλογισθεί ευθύνες και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από τη Δικαιοσύνη για τα καταστροφικά αποτελέσματα της πυρκαγιάς στο Μάτι,   δεν ξέχασε πάντως το γνωστό αθυρόστομο και life style ύφος του. 

Εμφανίστηκε ο Ψινάκης: «Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα λογοδοτώ»

Στον εισαγγελέα ο Ηλίας Ψινάκης

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ανακοίνωση της ίδρυσης της νέας πολιτικής κίνησης καταλήγει:      

«Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στοκρεβάτι σου. Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη. Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Το μπούλο παίρνουν:
1. οι κλέφτες
2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί»
3. οι μη αποτελεσματικοί
4. οι βολεψάκηδες
5. όσοι πουν έστω και ένα 'ΘΑ'

Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα.

Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται.

«ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!

Ηλίας Ψινάκης».  

Και η σύζυγος Βαρουφάκη υποψήφια ευρωβουλευτής  
 

Τέσσερις νέους υποψηφίους για την Ευρωβουλή ανακοίνωσε και  το ΜέΡΑ25. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η σύζυγος του γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου.
 

Αγγελία ΑΝΕΛ για να βρουν υποψήφιους
 

Την ίδια στιγμή προκαλεί εντύπωση η…  αγγελία των ΑΝΕΛ για να βρουν υποψήφιους ευρωβουλευτές  με βιογραφικό! 

Το κάλεσμα που ανακοίνωσαν οι ΑΝΕΛ, αναφέρει: 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απευθύνουν πρόσκληση σε νέους και νέες που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές να στείλουν τα βιογραφικά τους.

«Όπως και στις ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top