Οργή Τσίπρα για τα «μακεδονικά» κρασιά: Τα Σκόπια παραβιάζουν τις Πρέσπες!

Ο οινοποιός Γεροβασιλείου του έδειξε κρασιά με τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο Τσίπρας σε συνάντηση με επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος

Την οργισμένη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν τα «μακεδονικά» κρασιά, όπως τα διαφήμισαν στην διεθνή έκθεση της Γερμανίας οι γείτονές μας, με κάποια εξ αυτών να έχουν μάλιστα στην ετικέτα τους τον Μέγα Αλέξανδρο.

Τρέχουν και δε φτάνουν παραγωγοί και έμποροι μακεδονικών προϊόντων

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με 40 επιχειρηματίες ο οινοποιός Ευάγγελος Γεροβασιλείου, ανέφερε στον κ. Τσίπρα τις προκλήσεις των Σκοπιανών, οι οποίοι παραβιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην διεθνή έκθεση κρασιού Prowein, διαφήμιζαν τα κρασιά τους ως «Wines of Macedonia» (Κρασιά της Μακεδονίας).

Κίνα: Ζήτησε άδεια από τη… Βόρεια Μακεδονία για τα μακεδονικά κρασιά!

Έκθεση Τουρισμού Βερολίνου: Η Βόρεια Μακεδονία έγινε «Μακεδονία»!

Ο κ. Γεροβασιλείου φωτογράφισε τα σκοπιανά προϊόντα, που είχαν εκτεθεί σε ένα μεγαλειώδες περίπτερο και τα έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα.

"Πόλεμος" στην οινοποιία: Εμφανίστηκαν σκοπιανά κρασιά ως "Macedon"

Ο πρωθυπουργός, ενοχλημένος από αυτά που έβλεπε, του απάντησε: «Φέρτε τα! Τα θέλω! Αυτά είναι ντοκουμέντα ότι παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Καλά κάνατε και τα φωτογραφίσατε. Αυτά θα μας βοηθήσουν. Δυστυχώς, πρέπει να παίξουμε λίγο και τον χωροφύλακα τώρα».

Τα σκοπιανικά κρασιά με τον Μέγα Αλέξανδρο στην ετικέτα

Ο οινοποιός κ. Γεροβασιλείου έδειξε στον πρωθυπουργό τα κρασιά που τα Σκόπια εμφάνιζαν ως «μακεδονικά», έχοντας μάλιστα στην ετικέτα τους τον Μέγα Αλέξανδρο
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top