Ο Παπανδρέου με σκουφί και στολή εργάτη σε μονάδα παραγωγής σταφίδας

Φόρεσε σκουφί και στολή εργασίας

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Παναγιάλεια Ένωση
Ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε με εργαζόμενους στη μονάδα παραγωγής σταφίδας στο Αίγιο / Πηγή: npress.gr

Τις περιοδείες στην Αχαΐα έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα πολιτευτεί στις βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Παναιγιάλεια Ένωση στο Αίγιο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Θανάση Σωτηρόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Παναιγιάλεια Ένωση

Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα / Πηγή: npress.gr

Το... καθιέρωσε το look με μουσάκι ο Γιώργος Παπανδρέου!

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του βρέθηκε στη γραμμή παραγωγής της σταφίδας και ενημερώθηκε για το εξαιρετικό τοπικό προϊόν, αλλά και για την τοπική οικονομία εν γένει.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση Παπανδρέου με την Ολλανδή σύντροφό του

O κ. Παπανδρέου έγινε κυριολεκτικά… ένα με τους εργαζομένους, αφού φόρεσε το απαιτούμενο σκουφί και τη στολή εργασίας και συνομίλησε με πολλούς από αυτούς.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε μονάδα παραγωγής σταφίδας

Ο κ. Παπανδρέου φόρεσε το σκουφί και τη στολή εργασίας και παρακολούθησε τη διαδικασία παραγωγής σταφίδας / Πηγή: npress.gr

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προκαλέσει αίσθηση μιλώντας με θερμά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον συμπαθή και χαρισματικό.

Λίγες ημέρες μετά, ο κ. Παπανδρέου άλλαξε ρότα και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, λέγοντας πως περάσαμε «από το κράτος των νταβατζήδων, στο κράτος των μαφιόζων και των παρακρατικών, αντάμα με φασίστες και ακροδεξιούς».

Παπανδρέου: Θίγομαι και μόνο που ακούω περί πρότασης από ΣΥΡΙΖΑ

O ίδιος, πάντως, σε παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τα σενάρια να τον προτείνει η κυβέρνηση για Επίτροπο Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά τις ευρωεκλογές, είχε πως θίγεται και μόνο που τα ακούει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top