Tσίπρας: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Εκλογές το φθινόπωρο βλέπει και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το Τεχνολογικό Πάρκο και τις ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε εργαστηριακούς χώρους 4 εταιρειών, ενώ στην συνέχεια πήγε στις εγκαταστάσεις της  Tesla Greece.

Πάντως ο πρωθυπουργός σε εκδήλωση με νέους για το μέλλον της ευρώπης, μίλησε για πρώτη φορά για τον χρόνο των  εθνικών εκλογών. 

«Αν και πολλοί με έχουν 'γαργαλήσει' να κάνουμε εθνικές εκλογές την ίδια μέρα, αντιστέκομαι και δε θα γίνει αυτό…..θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας επειδή πρέπει τα διλήμματα να είναι ξεκάθαρα» είπε ο πρωθυπουργός.

Κ.Μητσοτάκης: «Το ελληνικό είναι η αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ από το ελληνικό κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βάζει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης.

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα  να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται.  Αντ'  αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης» ανέφερε ο πρόεδρος ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, η εικόνα εγκατάλειψης είναι εμφανής. Αυτό είναι το γήπεδο του μπέιζμπολ που χτίστηκε για τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004. 

Επίθεση Κουτσούμπα στην Κυβέρνηση

Επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ..

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά ο Τσίπρας, θέλει να πουλήσει στο λαό, το παραμύθι της μεταμνημονικής εποχής. Αλλά οι ίδιοι οι εταίροι του, η Κομισιόν, το Eurogroup, το ΔΝΤ, τον ξεσκεπάζουν συνεχώς, δεν τον αφήνουν τον έρμο. Γιατί, παραμύθια πουλάς, όταν λες, πως αυτή εδώ η κυβέρνηση, δήθεν έκλεισε τον κύκλο των μνημονίων» δήλωσε ο κύριος Κουτσούμπας. 


Εκλογές το φθινόπωρο βλέπει και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ
 

Τσίπρας στους νέους: Δε θα γίνουν μαζί εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top