Αλαλούμ με τις 120 δόσεις: Οι Βρυξέλλες τις βάζουν στον "πάγο"!

Αλλά η κυβέρνηση επιμένει ότι θα προχωρήσει στη ρύθμιση

Αλαλούμ με τις 120 δόσεις για χρέη σε ταμεία και εφορίες. Οι Βρυξέλλες τις βάζουν στον "πάγο" ενώ η κυβέρνηση επιμένει ότι θα προχωρήσουν. Η έκθεση της Κομισιόν στάζει φαρμάκι και για το σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.  

«Παγώνει» τη δόση η Κομισιόν: Τελεσίγραφο για μεταρρυθμίσεις

"ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ"

Η ρύθμιση των 120 δόσεων ανακοινώθηκε από το περασμένο Φθινόπωρο, περιγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια, καλλιεργήθηκαν προσδοκίες στην αγορά για "κούρεμα" χρεών ως και 70%, αλλά τελικά ταμεία "κολλάει" στις Βρυξέλλες, που έριξαν και τη "βόμβα": η κυβέρνηση μας ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει στο ορατό μέλλον σε ρυθμίσεις". 

Το οικονομικό επιτελείο... γονάτισε, ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει πως  θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα για τα τεχνικά ζητήματα, αλλά η ρύθμιση θα προχωρήσει. 

Οι αστερίσκοι και οι παρατηρήσεις στην έκθεση προσγειώνουν ανώμαλα, όσους ήλπιζαν ότι κάτι αλλάζει. Όπως η Ειρήνη Λίτσου, μια ακόμη άνεργη πτυχιούχος, που μίλησε στο Star  και μάχεται να βρει δουλειά

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Η Κομισιόν βγάζει κίτρινη κάρτα και στο σχέδιο για την πρώτη κατοικία. Ωστόσο, η κυβέρνηση διαμηνύει πως επετεύχθη συμφωνία με τους τραπεζίτες και το νέο νομοσχέδιο θα έρθει σύντομα στη Βουλή. 

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΔΟΣΗ ΤΩΝ 970 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Τι θα συμβεί στις 11 Μαρτίου, εάν η κυβέρνηση μείνει μετεξεταστέα; Δεν θα εκταμιευθούν τα 970 εκατ. ευρώ, που χρησιμοποιούνται για την πληρωμή του Χρέους και η οικονομία που ήδη "σέρνεται" θα δεχθεί ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα. 

ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ "ΠΝΙΓΟΥΝ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κομισιόν γκρινιάζει, επίσης, για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και τα ληξιπρόθεσμα του Δημοσίου. 

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε, πάντως, με την Ένωση Εφοπλιστών, μετά από τη συμφωνία για εθελοντική σταθερή εισφορά 10% , εξήρε τη στάση τους για το αίσθημα συλλογικής ευθύνης και έστειλε μήνυμα για ανάπτυξη στην οικονομία.   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Από τη Μόσχα όπου βρίσκεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο πρακτορείο ΤΑΣΣ κάλεσε τους Ρώσους να επενδύσουν στην Ελλάδα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top