Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από τα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Η διευθύντρια του γραφείου Τζανακόπουλου που αντικατέστησε τη Νοτοπούλου

Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Έκπληξη αντίστοιχη με αυτήν που προκάλεσε παλαιότερα η τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στο κυβερνητικό σχήμα αποτέλεσε η ανακοίνωση ότι νέα υφυπουργός Μακεδονίας -  Θράκης, ως αντικαταστάτρια της Κατερίνας Νοτοπούλου (που διεκδικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης) θα είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου. 

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός: Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί

(H νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα)

Η κυρία Χατζηγεωργίου δεν είναι πάντως άγνωστη στους «κομματικά μυημένους» και στα ενδότερα της κυβέρνησης, καθώς ήταν μέχρι σήμερα  διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

(H Ελευθερία Χατζηγεωργίου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο του οποίου ήταν διευθυντής στο γραφείο του)  

Γνωστή είναι επίσης και για την κομματική της δράση ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, όπως και για τη συμμετοχή της σε «κινήματα» και «πρωτοβουλίες» (ανάμεσα στις οποίες και αυτή κατά της επένδυσης στις Σκουριές). 

(H νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης σε «Καραβάνι Αλληλεγγύης» για τις Σκουριές)  

Η ίδια έχει αναρτήσει μάλιστα στο προφίλ της στο facebook αρκετές φωτογραφίες από την κομματική της δράση και στη συμμετοχή της σε περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ.    

 

(Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης)  

Η 40χρονη νέα υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και Θράκη, γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών.

(H Ελευθερία Χατζηγεωργίου στην προετοιμασία του  αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης)

Από το 2004 ως και το 2007 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2007 ως το 2010 εργάστηκε ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση.

(H νέα υφυπουργός μοιράζοντας φυλλάδια σε περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης όπου μεγάλωσε)

Από το 2010 έως το 2015 εργάστηκε ως συνεργάτιδα του αντιπροέδρου της Βουλής, Α. Κουράκη, ενώ διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ήταν από το Νοέμβριο του 2016. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top