Από τους ΑΝΕΛ σε ΣΥΡΙΖΑ και από το Ποτάμι σε ΝΔ: Ποιοι αλλάζουν ψηφοδέλτιο

Πού θα είναι υποψήφιοι Κουντουρά – Παπαχρηστόπουλος

Θέση στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως έκλεισαν ήδη οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Ποταμιού που έφυγαν από τα κόμματά τους.

O Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής, αφού η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ έχει πλέον διαλυθεί. 

Ορκίστηκε βουλευτής και… πίστη στην κυβέρνηση ο Τέρενς Κουίκ

Δ.Καμμένος προς Κουίκ στη Βουλή: «Πούλησες τη Μακεδονία»

Ο Πάνος Καμμένος όμως δεν το βάζει κάτω και καταγγέλει Θεούς και δαίμονες. «Νοιώθω μεγάλη απογοήτευση όταν εκλέγεις βουλευτές και στη συνέχεια σε πουλάνε , αλλάζοντας τη θέση του βουλευτή με υπουργική καρέκλα» δήλωσε ο κ. Καμμένος στον Real Fm.  

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ …ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ

Όπως αποδεικνύεται από τους  ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια… Συμφωνία δρόμος ή  απλώς μια βουλευτική έδρα. Γιατί αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες όλοι όσοι αυτομόλησαν από ΑΝΕΛ και Ποτάμι έχουν «κλειδώσει» το επόμενο βήμα τους. Είτε στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα, είτε έκλεισαν το μάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Το πρώην μοντέλο και υπουργός τουρισμού Ελενα Κουντουρά θα επιχειρήσει να μετακομίσει στις Βρυξέλλες με όχημα το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.  Το ίδιο και ο Σπύρος Δανέλλης, από το Ποτάμι. Ο Θανάσης Παπαχρηστόπουλος θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας ενώ ο Βασίλης Κόκκαλης θα δοκιμάσει την τύχη του στην πατρίδα του την Λάρισα, είτε στις εθνικές εκλογές είτε ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ο Τέρενς Κουίκ και η Κατερίνα Παπακώστα δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους για το που θα πολιτευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η  αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μάλιστα χοντραίνει το παιχνίδι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς δήλωσε ότι  θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του για «στοχοποίηση».    

ΑΡΙΣΤΕΡΑ -  ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ  ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ρεύμα και προς τα ψηφοδέλτια της ΝΔ:  Ο  Γιώργος Αμυράς θα πολιτευτεί  στην Β ΄Αθήνας,  ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός θα ενταχθεί στις λίστες της Πειραιώς στο νότιο τομέα. 

Την ίδια ώρα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έβαζε τέλος στη φημολογία για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά. Ο γνωστός δημοσιογράφος ζήτησε θέση στο ευρωψηφοδέλτιο και αρνήθηκε όταν του αντιπροτάθηκε η Β΄Πειραιά. 

Από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ κόπηκε κακήν κακώς και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος πλειοδότησε σε διαδικτυακό μήνυμα χρήστη  που έγραψε ότι η  ΕΡΤ πρέπει να κλείσει με την εισβολή…  τανκς στο ραδιομέγαρο! 

«Όχι» από ΝΔ σε υποψηφιότητες Αυτιά και Μπογδάνου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top