H ανάρτηση Γεωργιάδη για "ταξίδι Τσίπρα" που προκάλεσε "έκρηξη" του Μαξίμου

Στο «κόκκινο» πάλι η πολιτική αντιπαράθεση

Άδωνις Γεωργιάδης

Μια ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ για «ταξίδι του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες», με αναπαραγωγή του σχετικού δημοσιεύματος στο δισδίκτυο ήταν αυτή που προκάλεσε την «έκρηξη» του Μεγάρου Μαξίμου χθες το βράδυ και τη σφοδρή επίθεσή του κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, αν και τυπικά επρόκειτο για απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα ανέφερε στην ομιλία του στην Πάτρα.  

       

Μητσοτάκης από την Πάτρα: Κατάντια η πλειοψηφία της γκαζόζας!

Απαντώντας στην κατηγορία περί «πολιτικού εκφυλισμού» από τον κ. Μητσοτάκη, απάντησε συγκεκριμένα το Μέγαρο Μαξίμου:       

«Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει Αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «προσωπική επιλογή» έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων. Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;». 

Στο ίδιο ζήτημα είχε αναφερθεί προηγουμένως στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας  μετέβη μέσω του Ντουμπάι στις Μαλδίβες χωρίς να ενημερώσει τις αρχές. 

Παρεμβαίνοντας στο ζήτημα η ιστοσελίδα για τον εντοπισμό fake news στο διαδίκτυο greekhoaxes. gr  έγραψε ότι  η φωτογραφία  που έχει δημοσιευθεί είναι από τις πασχαλινές διακοπές του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα το 2017  και ότι  ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με την ειδησεογραφία εκείνων των ημερών (3 με 6 Φεβ. 2018) ήταν στην Ελλάδα, αναφέροντας σαν απόδειξη τις  δημόσιες εμφανίσεις του και το γεγονός ότι στις 2/2/2018 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία των υπουργών Επικρατείας και των συνεργατών του, αλλά και εργαζομένων.

Επανερχόμενος πάντως στο ζήτημα σήμερα το πρωί ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε σε νέα ανάρτησή του στο twitter:    
«Επειδή τα τρόλ του Σύριζα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την δική μου άποψη για τις Μαλδίβες, τον Τσίπρα και τον Τράγκα ιδού τί είπα εγώ για αυτό το θέμα χθες. Αλλά εκκρεμεί μία επίσημη διάψευση από τον Τσίπρα: απλώς θα πει δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου εκεί»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top