Αντιδράσεις για τις αλλαγές στην ηγεσία του στρατού

Πώς τις σχολίασαν Νέα Δημοκρατία και Πάνος Καμμένος

αντιπτέραρχος Χρ. Χριστοδούλου

Έλλειψη σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις καταλογίζει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, με φόντο τις αλλαγές στην ηγεσία του στρατού.

Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «λίγες ώρες μετά τη ζημιογόνο για τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, αποφάσισε να κάνει κρίσεις ημετέρων στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλιας, ο Πρωθυπουργός «αγνοώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και αποστρατεύοντας ικανότατα στελέχη, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά και σε μια τόσο κρίσιμη εποχή, την έλλειψη σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας». 

«Το παρήγορο είναι πως δεν θα ξαναγίνουν κρίσεις με αυτόν στο τιμόνι της χώρας», κατέληξε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Πώς σχολίασε ο Π. Καμμένος την αλλαγή ηγεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις

«Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων. Τεράστια απώλεια για το Στράτευμα ο Αντιστράτηγος Στεφανής έως τώρα ΑΓΕΣ. Καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φεύγουν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας» .

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στο Twitter, την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top