Απίστευτος καβγάς στη Βουλή - Μεγαλοοικονόμου προς Λεβέντη: Αχ, το’ χασα!

Η προσπάθεια να απαντήσει στο «ντροπή σου!» του Λεβέντη

Περιπετειώδης ήταν η προσπάθεια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να απαντήσει στον πρώην αρχηγό της Βασίλη Λεβέντη (καθώς εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων),  ο οποίος της είπε  «ντροπή σου,  μην μιλάτε!» από το βήμα της Βουλής, κατά τη σημερινή συζήτηση επί της πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση.

 «Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ όχι για εσάς» της είπε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε υψηλούς τόνους όταν η βουλευτής αντιδρώντας συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα,  με αποτέλεσμα να της πει εκ νέου ο κ. Λεβέντης:  "Στον ΣΥΡΙΖΑ σας έκαναν αντιπρόεδρο; Άσε μας, ντροπή σου. Αχαριστία! Να χαίρεστε την 151η βουλευτής σας". "Με χαίρονται" του απάντησε εκείνη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να σχολιάζει: "Σας χαίρονται δεν αμφιβάλλω".

Η κ. Μεγαλοοικονόμου προσπάθησε αργότερα να απαντήσει  στον κ. Λεβέντη διαβάζοντας δελτίο τύπου που εξέδωσε η…  ίδια,  από το κινητό της, αλλά η προσπάθεια ήταν μάλλον ατυχής εκτός από περιπετειώδης. «Θα σας διαβάσω δελτίο τύπου στα ΜΜΕ… να το ξέρει ο πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων» ξεκίνησε να λέει.   

Κάποια στιγμή όμως έχασε τη σειρά των λέξεων που διάβαζε και είπε αυθόρμητα, για να προκαλέσει χαμόγελα στην αίθουσα:  «Αχ! Τώρα το έχασα»! Δεν πτοήθηκε πάντως και πρόσθεσε «δεν πειράζει θα τα πω» συνεχίζοντας τον «εξάψαλμο» στον κ. Λεβέντη και ζητώντας στο τέλος «να σταματήσει να ασχολείται με μένα». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top