Ραγδαίες εξελίξεις μετά τους τριγμούς στις σχέσεις Τσίπρα - Καμμένου

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι τριγμοί στις σχέσεις μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ από τη μια πλευρά και του πρωθυπουργού από την άλλη, μετά τα οργισμένα tweet του κ. Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και την έκφραση δυσαρέσκειας του κ. Τσίπρα, ο οποίος «σήκωσε το γάντι» από τη Σαμοθράκη  και διαμήνυσε : «Δε θα δειλιάσω με όποιο κόστος». 

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ορίστηκε εσπευσμένα, πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ την Τετάρτη υπό τον Πάνο Καμμένο. Μια συνεδρίαση που με τη σειρά της δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, ακόμη και με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, χωρίς όμως να αποκλείεται η παραμονή κάποιων εκ των υπουργών που προέρχονται από το συγκεκριμένο κόμμα στο υπουργικό συμβούλιο.  

Ως «ρελάνς»  από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποκλείεται πάντως ο κ. Τσίπρας να προχωρήσει σε μια εντυπωσιακή κίνηση, όπως π.χ. να ζητήσει ο ίδιος ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, πριν κατατεθεί προς κύρωση με ψηφοφορία η Συμφωνία των Πρεσπών.                    

Την ίδια ώρα,  σύμφωνα με πληροφορίες,  δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας  συνάντησης Τσίπρα - Καμμένου τις επόμενες ώρες ή και αύριο Τρίτη, ώστε να  ξεκαθαρίσει η κατάσταση,                      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top