Νέα δοκιμασία για την κυβέρνηση από νέα κόντρα Κοτζιά - Καμμένου

"Ολετήρας ο Κοτζιάς" γράφει σε νέα ανάρτηση ο Καμμένος στο twitter!

Νέα κόντρα Καμμένου-Κοτζιά θέτει σε δοκιμασία τη  συνοχή της κυβέρνησης  τέσσερις μέρες πριν τη συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων για τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε τη σύγκληση  της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ύστερα από  συνέντευξη του Νίκου  Κοτζιά στο News247, στην οποία για μία ακόμη φορά  ο πρώην υπουργός Εξωτερικών άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Καμμένο. 

Καμμένος: «Δε θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα»

«Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», δήλωσε  ο κ. Κοτζιάς. Όπως υποστήριξε «η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια» και «θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος». 

Ο  κ. Κοτζιάς ανέφερε χαρακτηριστικά και ότι  και ότι «για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον» ενώ σε άλλο σημείο διατύπωσε τον υπαινιγμό: «Εμένα μου αρέσει να βρίσκω λύσεις, είτε μεθοδικά είτε κόβοντας γόρδιους δεσμούς».

Σε νέα ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει ονομαστικά πλέον τον κ. Κοτζιά σαν «ολετήρα»!  

 «Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...» έγραψε στη νέα ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top