Στα χιόνια ο Τσίπρας με τη Μπέτυ και τη Γεροβασίλη!

Και φωτογραφίες του Μητσοτάκη από τον Παρνασσό

Φωτογραφίες της μαζί με τον  Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, από το λευκό τοπίο της ιδιαίτερης πατρίδας του, το  Αθαμάνιο Άρτας, όπου βρέθηκε για να περάσει τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter η υπουργός Προστασίας του Πολίτη (και βουλευτής του Νομού Άρτας)  Όλγα Γεροβασίλη.

   

«Στο χιονισμένο Αθαμάνιο Άρτας» έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Γεροβασίλη, με τον πρωθυπουργό να δείχνει να διασκεδάζει την εξόρμηση στα χιόνια της πατρίδας του, παρά το κρύο, αλλά να ρίχνει και μια ματιά στα μηνύματα στο κινητό του (Σ.Σ. για τις «καυτές» εξελίξεις σχετικά με τη Novartis άραγε;).  

   

Πρωτοχρονιά στο χωριό για τον Αλέξη Τσίπρα

ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΟ INSTAGRAM 

Νωρίτερα ο πρωθυπουργος είχε ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες απο τα Τζουμέρκα, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν ως θέμα παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες. Απο εκεί ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε καλή χρονιά! 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΙ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να κάνει σκι πριν από λίγες ημέρες στον Παρνασσό. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Ηello, ήταν σωστά εξοπλισμένος με τα απαραίτητα: Στολή,  μπότες , κράνος και γυαλιά. Πήρε τα πέδιλα του σκι και τα μπατόν και μαζί με την κόρη του Δάφνη  όργωσαν τις πίστες!


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top