Επίθεση στην κυβέρνηση στη Βουλή από σύσσωμη την αντιπολίτευση

Kαμμένος: Θα τιμωρηθούν όσοι έκλεψαν δημόσιο χρήμα

Με την οικονομία στο επίκεντρο τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν στην κυβέρνηση κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό που ολοκληρώνεται στη Βουλή με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και τη ψηφοφορία τα μεσάνυχτα.   

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στο ηθικό πλεονέκτημα της συγκυβέρνησης..

«Οι ΑΝΕΛ έχουμε στόχο μαζί με την κυβέρνηση την επάνοδο ηθικών αξιών, τιμωρία εκείνων που σπατάλησαν το βρώμικο χρήμα» 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα με τις πολιτικές του κυρίου Τσίπρα» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενώ χαρακτήρισε «εισιτήριο για νέα αδιέξοδα τον  προϋπολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ».  

«Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι υπόσχεστε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί, γι' αυτό αναγκάζεστε να μεταφέρετε μαζί σας κλακαδόρους κ. Τσίπρα» υποστήριξε ο Γ. Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Λείπουν φόροι και εισφορές από τον προϋπολογισμό. Λείπουν φόροι και εισφορές από επενδύσεις που πολεμήσατε, από εργοτάξια στο Ελληνικό από τα έργα στου Αφαντου, λείπουν φόροι και εισφορές από μικρές και μεγάλες επενδύσεις που δεν χρηματοδοτήθηκαν από τράπεζες που είναι κουτσές» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού  Σταύρος Θεοδωράκης

 «Υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν ότι θα τους χαρίσετε τα δάνεια ακόμα και συγγενείς μου, που έλεγαν ότι θα σας ψηφίσουν επειδή τα τους χαρίσετε τα δάνεια. Να μην σας πω τι τους χαρίσατε….»  ανέφερε ο πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.   

 «Να σταματήσει αυτή η κοροϊδία. Είστε συνεχιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.  Δεν θα πληρώνουμε τους αφισοκολλητές των κομμάτων που και σε αυτούς οφείλεται η χρεωκοπία» υποστήριξε ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής  Νίκος Μιχαλολιάκος. 

ΚΟΝΤΡΑ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Το Ποτάμι στηλίτευσε τη στάση του Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος εντάχθηκε στη ΝΔ, ενώ μεγάλος καβγάς ξέσπασε μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και ΑΝΕΛ για το αίτημα του υπουργού Άμυνας να μην αρθεί η ασυλία του σε μήνυση που του έχει κάνει η βουλευτής.

«Ο Πάνος Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»  είπε η κ. Μπακογιάννη, με τους ΑΝΕΛ να απαντούν: «Δεν αξίζουν κανενός σχολίου και απάντησης οι αθλιότητες της εν αποστρατεία Ντόρας Μπακογιάννη».

   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top