Καμμένος: «Γελοίες οι φήμες περί αποχώρησής μου από την πολιτική»

«Συνεχίζω να είμαι συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις στον ελληνικό λαό»

Καμμένος

«Ανυπόστατες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος τις φήμες που διέρρευσαν ότι αποχωρεί από την πολιτική ζωή. 

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης τόνισε ότι οι φήμες αυτές είναι «επιεικώς γελοίες» και πρόσθεσε ότι «ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να είναι και θα παραμείνει ενεργός, μάχιμος και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Έλληνες πολίτες».

«Οι διακινητές των ψευδών ειδήσεων εκφράζουν απλώς και μόνο τον διακαή τους πόθο, με την απατηλή προσδοκία να γλυτώσουν από την αποκάλυψη των ευθυνών τους και να μην έχουν τον Πάνο Καμμένο απέναντί τους», κατέληξε ο κ. Τοσουνίδης. 

Οι φημολογίες στις οποίες αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, προήλθαν από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στο συνέδριο «ΑΘΗΝΑ» που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το μέλλον της πολιτικής του καριέρας.

«Είμαι ένας από τους πιο μεγάλους σε ηλικία υπουργούς Άμυνας στην Ευρώπη και δεν γνωρίζω εάν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον, γι' αυτό και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας», δήλωσε και ξεκίνησαν οι φήμες περί αποχώρησής του από την πολιτική.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top