«Αποδοκιμάστηκε» ο Κακλαμάνης για την ενός λεπτού σιγή για Κατσίφα

«Καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου» απάντησε

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στη Βουλή

Σε «αποδοκιμασία» της κίνησης του Νικήτα Κακλαμάνη να ζητήσει να τηρηθεί στη Βουλή ενός λεπτού σιγή προέβη η Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία κράτησε αποστάσεις.

Την πρόταση του αντιπρόεδρου της Βουλής στήριξαν η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως η έκφραση λύπης στους οικείους του νεκρού είναι δεδομένη, αλλά η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από τις αρμόδιες αρχές.

«Κάθε κόμμα είχε και έχει δημόσια εκφράσει τις απόψεις του, άρα αφού ήταν γνωστές οι θέσεις των κομμάτων και αρκετά διαφορετικές δεν έπρεπε να ληφθεί αυτή η πρωτοβουλία» είπε ο κ. Βούτσης.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε, από την πλευρά του, ότι δεν παραβίασε ούτε τον Κανονισμό ούτε τους εθιμικούς κανόνες του Κοινοβουλίου και προκάλεσε όποιον έχει αντίθετη άποψη να του καταθέσει πρόταση μομφής. 

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία, ενώ με την ιδιότητα του γιατρού εκτίμησε πως «οι Αλβανοί δεν έδιναν τόσες ημέρες το σώμα του Κατσίφα με σκοπό να σβήσουν τα ίχνη της δολοφονίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top